Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
82 komentara

Pobjegao zaštitarima: Dječak se popeo na binu kod Severine

Odmah sam skočio za njim, ali kad ga je Sevka primila nismo htjeli raditi dramu, komentirali su članovi osiguranja među sobom nakon malog 'incidenta' ispred ulaza u koncertnu dvoranu

Foto: Davor Visnjic/PIXSELL
82 komentara

Na sinoćnjem koncertu Gorana Karana (54) u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski nastupali su brojni gosti, među kojima je bila i Severina Kojić (46). No, ni ona ni Karan nisu bili glavne zvijezde večeri. Svu pažnju im je 'ukrao' simpatični mališan iz publike kojeg je majka dovela do pozornice i iskoristila trenutak da ga 'pusti' kod Severine na binu. Iako je osiguranje sa svih dijelova dvorane odmah potrčalo za njim, nisu ga uspjeli sustići. 

Foto: Davor Visnjic/PIXSELL

- Severina se nije zbunila kada je ugledala dječaka. Primila ga je za ruku i zajedno su otpjevali dio njezine pjesme 'Virujen u te', a zatim se mališan vratio majci - rekao nam je čitatelj koji se zatekao tamo. Kada su vidjeli da je Severina primila dječaka, zaštitari su se odmah povukli.

Foto: Davor Visnjic/PIXSELL

- Odmah sam skočio za njim, ali kad ga je Sevka primila nismo htjeli raditi dramu - komentirali su članovi osiguranja među sobom nakon malog 'incidenta' ispred ulaza u koncertnu dvoranu.

Foto: Davor Visnjic/PIXSELL

Uz Karana i Severinu, kao gost je nastupio i glazbenik Petar Grašo (42). Na koncertu su se našle brojne osobe iz javnog života poput glazbenika Rajka Dujmića (63) koji je došao u pratnji supruge Snježane, glumice Nade Rocco (70) i brojnih drugih. Bubnjar Karanovog benda Vagabundo bio je spriječen zbog bolesti pa im je u pomoć uskočio bubnjar iz TBF-a.

Foto: Davor Visnjic/PIXSELL

Naši partneri pišu
Message