Obavijesti

Show

Komentari 0

Počela je još jedna humanitarna kampanja 'Budi mi prijatelj'...

Počela je još jedna humanitarna kampanja 'Budi mi prijatelj'...
1

Sredstva kojima će se financirati projekti prikupljaju se pozivom na humanitarni broj udruge 060 9007 (cijena poziva 0,83 EUR s PDV-om), koji je aktivan tijekom cijele godine

VIDEO

Humanitarna udruga 'RTL pomaže djeci' i ove godine organizira svoju tradicionalnu humanitarnu kampanju 'Budi mi prijatelj' koja počinje od ovog tjedna!

Budi mi prijatelj: Nazovite 0609007 i pomozite djeci!
Budi mi prijatelj: Nazovite 0609007 i pomozite djeci!

Neki prvi put mogli normalno disati ili komunicirati

Udruga je tijekom 17 godina rada već pomogla više od 900.000 djece direktnih korisnika diljem Hrvatske kroz 315 projekata vrijednih više od 3,3 milijuna eura.

Nabavom vrijednih novih medicinskih uređaja i pomagala nekima su spašeni životi, neki su dobili priliku za kvalitetniju terapiju i brži oporavak, neki su zahvaljujući projektima Udruge prvi put mogli normalno disati ili komunicirati, a neki su prvi put vidjeli more.

Opremale su se škole, vrtići, dječja igrališta, knjižnice, udruge, poticalo se aktivno bavljenje djece sportom te važnost njihove kvalitetne i zdrave prehrane... Zajedno smo mnogima vratili osmijeh i učinili njihov život boljim, ali još je jako puno djece koja trebaju našu pomoć jer ne mogu sama!

Sredstva se mogu uplatiti pozivom ili na žiro-račun

Tijekom ovog studenoga i prosinca svi ljudi velikog srca ponovno će imati priliku pomoći mališanima iz svih krajeva Lijepe Naše jer Udruga u ovogodišnjoj humanitarnoj kampanji 'Budi mi prijatelj' ponovno prikuplja sredstva za financiranje novih projekata koji su na natječaj Udruge prijavile neprofitne organizacije koje se bave djecom.

Bilo da trebaju adekvatnu medicinsku pomoć ili rehabilitaciju, bilo da zbog dotrajale opreme ili nedostatka modernih i kvalitetnih pomagala trenutno ne mogu uživati u bezbrižnim školskim i vrtićkim danima, svi oni vjeruju u bolje uvjete u kojima će se liječiti, obrazovati, vježbati, igrati – živjeti!

U tome im mogu pomoći upravo pozivi i donacije gledatelja RTL-a i partnera Udruge koji su već puno puta dosad pokazali velikodušnost, empatiju, povjerenje i složnost onda kad je to najpotrebnije. Bez vašeg nesebičnog doprinosa, realizacija ovih, ali i brojnih drugih projekata Udruge neće biti moguća.

Sredstva kojima će se financirati projekti prikupljaju se pozivom na humanitarni broj udruge 060 9007 (cijena poziva 0,83 EUR s PDV-om), koji je aktivan tijekom cijele godine, direktnom uplatom na donacijski žiro-račun udruge HR6724070001500331700 ili online donacijama karticom direktno putem internetske stranice Udruge.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin

Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...
ATRAKTIVNA ARGENTINKA

Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...

Odvjetnica iz Buenos Airesa, Alejandra Rodriguez proglašena je misicom svog grada, a sada je čeka nacionalni izbor
FOTO Kolinda u Zagrebu gurnula je pod stolicu torbicu od 3000 €
LUKSUZ NA PODU

FOTO Kolinda u Zagrebu gurnula je pod stolicu torbicu od 3000 €

Kolinda Grabar Kitarović je smeđu torbicu iskombinirala sa crnim hlačama i sa bijelom košuljom koja je imala svijetlo smeđe motive. Sve je upotpunila sakoom bež boje