Obavijesti

Show

Komentari 55

Antonia Dora Pleško kao Mišo Kovač pobijedila u prvoj epizodi emisije Tvoje lice zvuči poznato

Antonia Dora Pleško kao Mišo Kovač pobijedila u prvoj epizodi emisije Tvoje lice zvuči poznato
34

Osjećaj je fenomenalan i čak mi je ovaj pobjednički nastup bio još bolji jer je onda publika dala sve od sebe, rekla je Antonia Dora Pleško

VIDEO

Prva epizoda  glazbeno-plesnog spektakla 'Tvoje lice zvuči poznato' je iza nas. Pjevačica Antonija ŠolaTomislav Marić, poznat i pod umjetničkim imenom ToMa, glumica Marija Kolbpjevač Alen Bičević, plesač i influencer Luciano Plazibat, pjevač i kantautor Faris Pinjo te pjevačica Antonia Dora Pleško zabavili su gledatelje svojim nastupima.

Njihove izvedbe pratili su i ocjenjivali Renata Končić Minea, Goran Navojec, Mario Roth i Enis Bešlagić.

Prva je nastupila Antonia Dora Pleško, koja je utjelovila legendarnog Mišu Kovača. Na samom početku otkrila je da je iza nje težak period. Izgubila je strica, a onda i oca.

- U početku sam bila malo skeptična jer je to ipak Mišo. Jako sam guštala na probama - rekla je.

- Nadam se da će Mišo bit presretan kad će ovo gledati - dodala je. Žiri se oduševio njezinom izvedbom.

- Pa šta je ovo bilo - oduševljeno je rekla Minea i dodala da otvaranje prve epizode nije moglo biti bolje.

- Ono što je kod tebe fascinantno je to da ja nisam ni na sekundu niti čuo niti vidio Antoniju - izjavio je Mario, što je vjerojatno najveći kompliment kandidatima u ovom showu.

Gorana je posebice razveselila činjenica da je ova transformacija Miše njegova najdraža Mišina era te je čestitao Antoniji na odlično odrađenom poslu.

- Svaka ti čast što se tiče tvoje transformacije. Ja mislim da si ti u tome ispunila sve - komentirao je Enis i sjetio se davnih dana jer se Antonia Dora i on poznaju već 15 godina zahvaljujući Supertalentu.

Da će sve učiniti za dobar show pokazao je Luciano Plazibat koji se transformirao u pop ikonu Kylie Minogue. Izveo je pjesmu 'Padam, Padam', a osim vokalnih visina, Lucianu su novost bile i visoke potpetice u kojima je zavladao pozornicom.

- Kylie, bila si i previše - Enis je ostao pod dojmom Lucianovog zavođenja.

- Ovo je večeras bila Kylie na steroidima - rekao je Mario i prokomentirao da je Luciano plesač prve klase, a njegova mu je transformacija bila izrazito zabavna.

- Kylie je krhka, mala, džepna Venerica… Ti se sve, a samo nisi to - rekla je Minea koja je čak pustila i suzu od smijeha. A toliko je ostala oduševljena Lucianovim koracima da ga je zamolila za još.

- Kylie ne samo da me je zabavila, ugodno iznenadila, nego na momente me je i preplašila - komentirao je Goran.

Kao reper Vojko V na pozornici je nastupila autorica velikih glazbenih hitova Antonija Šola. Da se dobro snašla s brzinom pjesme, količinom teksta i reperskim stilom potvrdili su komentari žirija.

- Veliki sam obožavatelj Vojka V. Na ovome čestitam i vidimo se dalje - poručio je Goran Navojec. 

Glazbenik i radijski voditelj Tomislav Marić, umjetničkog imena ToMa, oživio je imenjaka Tomu Zdravkovića čijom je izvedbom pjesme 'Za Ljiljanu' u studiju pokrenuo val emocija.

- Bio si fenomenalan, jako dobro pjevaš, s emocijom, tako da bi ti bio odličan Toma kad bi se sad snimao novi film - ocijenio je Enis Bešlagić nakon nastupa. 

- Ja sam se malo zaljubila - iskreno je rekla Minea, a Tomislav je kao mlad, priznao je, bio zaljubljen u Mineu.

Tomislav je Marija vratio u djetinjstvo.

- Glazba se sluša ušima, ali se osjeća kožom - poručio je Mario i dodao da je Tomislav 'vanserijski talenat i vanserijski pjevač'.

Goran je zahvalio Tomi na nastupu i pohvalio je koliko je srčano ušao u lik te pazio na svaki detalj.

Najmlađa natjecateljica osme sezone, Mia Negovetić, kao jednu od transformacija priželjkivala je pop pjevačicu Arianu Grande, a želja joj se ostvarila već u prvoj epizodi u kojoj je vjerno izvela njezinu hit pjesmu ' No Tears Left to Cry'.

- Jako sam uzbuđena jer mi je ona jedan od idola, pa mi je ovo baš važno - izjavila je Mia prije nastupa, a sudeći prema komentarima žirija, svojom vokalnom i scenskom izvedbom nadmašila je sva očekivanja.

- Ja se tebe sjećam kad si bila mala djevojčica. Kada si otpjevala himnu, to je bilo nešto najbolje što sam čuo. Ti si pred očima nacije izrasla iz jedne slatke male djevojčice u jednu prekrasnu mladu ženu koja prekrasno pjeva – ovo je bila svjetska produkcija - poručio je Mario. 

Glumac Faris Pinjo odmalena je pokazivao afinitet prema performansima, a svoj smisao za glazbu i scenski nastup pokazao je utjelovivši Doris Dragović.

S perikom, uniformom, visokim petama i karizmatičnim stavom zabavio je žiri i uspješno izveo pjesmu 'Petak' s kojom je pokazao i zavidan vokalni raspon.

- Meni je ovo bilo beskrajno zabavno. Ja sam siguran da će Doris Dragović ovo gledati i jedva čekam njezin komentar - izjavio je Mario.

Inače, Faris je bivši suprug glumice Tare Thaller. U braku su bili godinu i pol dana, a prošlo ljeto objavili su da se razvode. Na oglasnoj ploči suda izašlo je rješenje prema kojem su se glumica i glazbenik rastali. Tara je nedugo nakon objave o rastavi prohodala sa svojim mentorom iz 'Plesa sa zvijezdama', Mateom Cvenićem

Frontmen grupe 'Joy' Alen Bičević u prvoj je emisiji uspio rasplakati Mineu izvedbom pjesme 'Od milijun žena' Tonyja Centinskog.

- Ja sam jako pod dojmom. Ova večer je prepuna emocija – svi kandidati prije bude neku emociju, a svaka od njih je različita. Dotakli su me na različite načine, ali ovo što si izveo… Ja obožavam tvoj glas. Mene je dotaklo izvana i iznutra, sa svih strana, i hvala ti na tome - poručila je Minea. 

- Ti nikako ne bi trebao imati tremu zato što si ti ovom pozornicom večeras toliko zavladao. Mi smo svi bili hipnotizirani - komentirao je Mario.

- Ovo je sve toliko bilo dobro - rekao je oduševljeno Goran.

Zaigrana, vesela, motivirana  i kreativna – riječi su kojima sebe opisuje glumica Marija Kolb koja je na pozornici emisije 'Tvoje lice zvuči poznato' zasjala u izazovnom izdanju kao Shakira. Imitacija specifičnog vokala, španjolski tekst i koreografija zahtijevali su pravi multitasking, a Marijina izvedba izazvala je brojne pohvale.

- Što se tiče glasa i imitacije – fenomenalno. Svaka čast, znači ta knedla u grlu… sa svim tim što Shakira ima i nosi na sceni, zaista je ovo bio izazovan zadatak - poručio je Enis.  

Ni ocjenjivanje točaka nije bio nimalo lak zadatak. Na kraju emisije, kad su se bodovi žirija pridodali onima koje su kandidati dodijelili jedni drugima, pobjedu je odnijela Antonia Dora Pleško.

- Osjećaj je fenomenalan i čak mi je ovaj pobjednički nastup bio još bolji jer je onda publika dala sve od sebe. Ostvarujem svoje snove otkad sam bila dijete, jedan predivan i emotivan događaj - rekla je, a pod jednakim dojmom bio je i žiri.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 55
VIDEO

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'
EMOTIVNA VEČER

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'

Popularna pjevačica oduševila je sinoć na prvom koncertu u nizu, a kako doznajemo, najveći spektakl priprema se za nedjelju

Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene
NIJE ISTO KAO NA 'DORI'

Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene

Za kostime je zaslužna prijateljica Baby Lasagne, mlada dizajnerica Valentina Pliško
Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom
ZABLISTAO NA PROMOCIJI

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom

Tajnu svog izgleda, Viktor Živojinović krije u promjeni životnog stila koju je donio prije nekoliko godina. Usredotočio se na zdravu prehranu i redovito vježbanje