Show

Komentari 0

Počela je prodaja ulaznica za koncert grupe Down 25. lipnja

Počela je prodaja ulaznica za koncert grupe Down 25. lipnja

Promotivna cijena bit će na snazi do 18. ožujka, kada se diže na 140 kn, koliko će iznositi do koncerta. Na dan nastupa Downa u Tvornici ulaznice će koštati 160 kn

Ulaznice za koncert underground rock/metal supergrupe Down 25. lipnja u prodaji su od danas, po promotivnoj cijeni od 120 kn. Promotivna cijena bit će na snazi do 18. ožujka, kada se diže na 140 kn, koliko će iznositi do samog koncerta. Na dan nastupa grupe Down u Tvornici kulture ulaznice će koštati 160 kn.

Za one slabije upućene, Down su sastavljeni od članova četiri velika američka benda: Pantera, Crowbar, Corrosion of Conformity i Eyehategod. Prvi među jednakima svakako je Phil Anselmo, bivši frontmen Pantere i jedan od najistaknutijih metal pjevača svih vremena. Sa svojim matičnim bandom Pantera i njihovim blockbusterom "Far Beyond Driven" Anselmo se 1994. našao i na vrhu Billboardove liste najprodavanijih albuma u Americi. 

Down su se na sceni pojavili 1995. s prvijencem "Nola", nastalim u pauzi između snimanja dva Panterina studijska albuma. Kroz godine bend je objavljivao rijetko, nastupao još rijeđe, a do danas su ukupno objavili 3 studijska albuma (“NOLA”, “Down II: A Bustle in Your Hedgerow”, “Down III: Over the Under”)  i jedan live snimak, "Diary Of A Mad Band" iz 2010. godine. 

Bend koji u Europu dolazi rijetko, a ono malo turneja koje zbog obaveza u ostalim projektima rade, odrađuju uglavnom po SAD-u, posjetit će nas na turneji kojom će promovirati seriju nezavisno objavljenih EP-a najavljenu za ovu godinu. 

Prodajna mjesta:

Dirty Old Shop, Tratinska 22

Rockmark, Berislavićeva 13 

Dallas Music Zagreb Tkalčićeva 7

Dallas Music Shop Rijeka, Splitska 2a

Dallas Music shop Split, Narodni trg 14

Dallas Music Shop Zadar, Široka ulica 2

Dallas Music Shop Šibenik, Kralja Tomislava 4

Dancing Bear Shop, Gundulićeva 7

Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1

Aquarius CD Shop, Varšavska 13 

Aquarius CD Shop, Maksimirska 16 

Prodajna mjesta Eventima I www.eventim.hr

Najčitaniji članci