Show

Komentari 26

Počelo je super finale Rap Camp showa: 'Čudno je nastupati bez live publike, ali zabavljamo se!'

Počelo je super finale Rap Camp showa: 'Čudno je nastupati bez live publike, ali zabavljamo se!'

Hiljson Mandela i Zembo Latifa već su dobro zagrijali ekipu u studiju, a virtualnu završnicu začinili su i finalisti. Jako su uzbuđeni prije proglašenja pobjednika i svi su uvjereni da baš oni imaju šanse osvojiti Rap Camp

Iako je ovo vjerojatno najčudnije finale dosad, jer nažalost ne možemo imati publiku i više ekipe u studiju, atmosfera je odlična i s nama koji jesmo tu. 

Ekipa je super od početka, svi se super slažemo i sad ovo zatvaramo u velikom stilu. I da, nekako mi se čini da možda stvarno imam šanse osvojiti pobjedu, ali to ipak prepuštam publici. Nadam se da su oni prepoznali moj trud, govori Karlo Kreš, finalist iz tima Marina Ivanovića Stoke.

PRATITE SUPER FINALE 'RAP CAMPA':

On, Borna Čimbur iz tima Hiljsona Mandele te Lovre Crvelin iz Fil Tilenova tima ostali su posljednji u showu, nakon stotina prijava i veoma talentiranih kandidata, a danas jedan od njih osvaja titulu nove hip-hop zvijezde. Ta titula ne donosi samo ponos, već i nagrade vrijedne čak 150.000 kuna, koje uključuju 30.000 kuna na KEKS Pay kartici - KEKSICI te snimanje albuma i spotova u vrhunskoj glazbenoj produkciji te profesionalnoj video produkciji 24sata.

- Iskreno, mislim da imam najviše šanse osvojiti glavnu nagradu jer sam najbolji reper u showu. Mislim da sam to pokazao na svim trakama koje sam dosad napravio u ovoj sezoni. Mislim, ako je ovo Rap Camp i ako stvarno najbolji pobjeđuje, pa onda sam to ja - samouvjeren je Tilenov Lovre prije same završnice, koja se sad već ozbiljno zahuktava.

- Ovo mi je malo čudno, istina, nije to to bez publike. Publika bi nam ovdje bila toliko dragocjena jer tek kad imate publiku, možete do kraja iznijeti svoju emociju kad nastupate. Ali i dalje smo rasturili nastup - kaže Lovre te dodaje kako mu je drago da se sve ovo upravo događa barem za njihovu virtualnu publiku koja ih prati preko ekrana.

- Ma atmosfera nam je show i ovako, uspijevamo se zabavljati i nadamo se da i publika uživa u svemu ovome pred ekranima - dodaje. Slaže se i njegov mentor, Fil Tilen, koji je uvjeren da će baš Lovre pobijediti i kaže 'on je bio najveći radnik od svih u showu!'

- Ne mogu još uvijek vjerovati da je sve ovo skoro gotovo! Atmosfera je sad na vrhuncu, ovdje u studiju se svi super zabavljamo, moramo zatvoriti ovo kako spada. I da, moj kandidat može ovo pobijediti jer je markantan i udara jako - kaže nam mentor Hiljson, dok mu njegov finalist Borna iz pozadine dobacuje 'Tako je, Hilje!'

Finalisti su već 'odradili' svoj live nastup na pozornici, otpjevali su zajedničku pjesmu 'Pobjeda' koju su snimili za zadnju Rap Camp epizodu, a u nastavku super finalnog showa očekuje nas još pregršt uzbuđenja.

Iz studija u Beogradu javljaju se youtuberica Anna Lazarević, koja je uz JoomBoosovku Petru Dimić voditeljica ove završnice, a nastupa i Sergej Pajić, trenutno najveća mlada glazbena zvijezda u regiji. Sve su već dobro zagrijali reper Zembo Latifa, koji je s mentorom Hiljetom izveo svoj hit 'Zvijezde', a očekuje se i nastup sinjskog hip-hopera Grše. 

Gledajte super finale uživo samo na JoomBoos YouTube kanalu, a od 20:00 sati pratite proglašenje pobjednika showa. 

Ova sezona JoomBoos Rap Campa na YouTubeu, Facebooku i TikToku ukupno je pregledana više od 3,5 milijuna puta.

Najčitaniji članci