Obavijesti

Show

Komentari 0

7. Solo Positivo Film Festival: Najbogatiji program do sada

7. Solo Positivo Film Festival: Najbogatiji program do sada
1

Predstavljen je službeni program ovogodišnjeg Solo Positivo Film Festivala koji će se održati od 1. do 6. kolovoza u Opatiji.  I ove godine očekuje nas raznovrstan program

VIDEO

Službeni program ovogodišnjeg Solo Positivo Film Festivala sačinjen je od ukupno 25 glazbenih dokumentarnih filmova te mnoštva popratnih sadržaja uz atraktivne filmske i glazbene goste. Održat će se od 1. do 6. kolovoza u Opatiji. 

Neformalnim druženjem u zagrebačkom Plavom filmu predstavljen je program Solo Positivo Film Festivala iz čega se dalo naslutiti kako će ovogodišnji program ponovno biti u 'solo positivo' duhu te opatijskoj publici priuštiti pravi filmski, glazbeni i gastronomski doživljaj.

Prisutne je na samom početku pozdravio direktor festivala Admir Ćulumarević koji je istaknuo zadovoljstvo što će se festival i ove godine održati u Opatiji te time nastaviti uspješno pozicioniranje na mapi važnih kulturnih događanja u jugoistočnoj Europi. Ćulumarević nije krio zadovoljstvo odabirom filmova ovogodišnjeg izbornika festivala, uglednog  njemačkog redatelja Uli M. Schueppela posebno ističući vrlo angažirane teme inspirirane glazbom i glazbenicima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Službeni program ove godine čine čak četiri kategorije. U natjecateljskoj kategoriji bit će prikazano osam filmova u konkurenciji za ovogodišnje laureate, a ove godine posebno je iznenađenje nova kategorija „Regio'n'Roll“ u kojoj će biti predstavljeno šest filmova iz regije.

Posjetitelje očekuje i retrospektiva u sklopu koje će biti prikazani svi dosadašnji pobjednici festvala. Ovogodišnja zemlja partner je Italija, a najavljeno je pet uradaka talijanskih autora koje će publika ove godine imati prilike vidjeti u Opatiji.

Organizatori su i za ovu godinu pripremili raznovrstan glazbeni program gdje će se naći za svakoga ponešto. Festival će otvoriti  Ljetno kino koji će zasigurno rasplesati publiku, a u sklopu festivalskog tjedna nastupit će i poznati glumac Filip Šovagović sa svojim bendom The Painkillers te redatelj Danilo Šerbedžija i njegovi Greaseballsi

Direkcija Solo Positivo Film Festivala najavila je da su od danas u prodaji i prvi paketi festivalskih ulaznica koji se do 30.6. mogu kupiti po cijeni od 150 kuna na www.mojekarte.hr te na prodajnim mjestima Festivala Opatija u samoj Opatiji i u Rijeci. Cijena festivalske ulaznice od 1.7. do 31.7. iznosit će 180 kuna.

Kompletan program 7. Solo Positivo Film Festivala 2016. Opatija dostupan je na službenim stranicama www.spff.hr
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju