Obavijesti

Show

Komentari 20

Drugu večer CMC festivala u Vodicama publiku je zabavljalo više od 50 poznatih izvođača...

Drugu večer CMC festivala u Vodicama publiku je zabavljalo više od 50 poznatih izvođača...
29

CMC Festival najveći je festival domaće pop i zabavne glazbe koji će se i ove godine održati u Vodicama. Nastup za nastupom izvoditi će preko 50 domaćih zvijezda koje su jedva dočekale ponovno nastupati uživo.

VIDEO

U petak su pozornice CMC festivala zauzeli Željko Krušlin i Latino, Franka Batelić, Lidija Bačić i Neda Ukraden, a u subotu je broj izvođača znatno veći.

POGLEDAJTE VIDEO 

Pokretanje videa...

03:00

Na drugom danu festivala publiku će ludo zabaviti preko 50 izvođača među kojima su Alka Vuica, Ivan Zak, Indira i Halid Bešlić, Lidija Bačić i mnogi drugi.

Pjesma koja je otvorila večer dobre glazbe je 'Srce hrvatsko' koju izvode Tri mušketira - Jasmin Stavros, Mladen Grdović, Davor Borno, Zlatko Pejaković, grupa Romantik i prijatelji. Dečki su obukli prigodne majice na kockice i započeli navijačku atmosferu:

Bačić pokazala adute, a Neda izbacila nogu kao Angelina Jolie
Bačić pokazala adute, a Neda izbacila nogu kao Angelina Jolie

- Neka sada svatko zna, Hrvatska je najjača! - zapjevali su.

Pobijedili su u kategoriji 'hit festivala' 2021. po izboru Storyja. 

Dino Petrić nastupio je s pjesmom 'Desi se'. Pjevač je energičnu pjesmu otpjevao obučen od glave do pete u bijelo.

Grupa Učiteljice su nastupile s pjesmom 'Trava', a djevojke su na sebi imale haljine i kompletiće istog uzorka, prigodnih zeleno plavih nijansi. 


Kim Verson otpjevala je svoju pjesmu 'Divlji i slobodni', na pozornici se pojavila u 'casual' kombinaciji, uskim kožnim hlačama i bijeloj majici s natpisom 'wild', koji se slaže s imenom njezine nove pjesme. 

Nina Donelli i Giuliano otpjevali su u duetu pjesmu 'Žali nas more'. Tijekom instrumentalnog dijela Giuliano je romantično zagrlio Ninu, koja je bila u dugoj svjetlucavoj crvenoj haljini. 

'Nemoj me pitati za ime' otpjevao je Robert Čolina, a na pozornici je bio u društvu jedne od najzgodnijih hrvatskih plesačica, Tine Walme

Plesačica i pjevačica Noelle nastupila je s pjesmom 'Ne laži'. Uz nju su plesale četiri cure, a bile su sve obučene u sivo hlače i bijele asimetrične topiće. Noelle se isticala u bijelim hlačama sa svjetlucavim make-upom.

Vladimir Kočiš - Zec otpjevao je 'Nemoj čekat' sutra'. Veselu izvedbu upotpunio je zanimljivom majicom šarenih boja, a s njim su na pozornici bili i članovi benda. 

Zlatko Pejaković otpjevao je svoju pjesmu 'Kriva si' u simpatičnoj cvjetnoj košulji sa šiltericom na glavi. Uz minimalne pokrete, njegov glas prštio je energijom. 

Grupa Koktelsi nastupili su pjesmom 'Kopan krumpire, beren jabuke' u zanimljivim kostimima kojima su svakako privukli pažnju.

Ivana Kovač otpjevala je pjesmu 'Idemo dalje'. Nosila je uski kombinezon s predimenzioniranim rukavima koji joj je isticao figuru, te crne štikle. Bijeli 'outfit' s crnim detaljima podigla je jarkim crvenim ružem. 

'Nije ljubav ljubomora' otpjevao je Elio Pisak u modernoj kombinaciji plavog sakoa, bijele majice i traperica. 

Željko Krušlin Kruška i grupa Latino izveli su pjesmu 'Kajem se'.

'Još te uvijek volim' otpjevali su Trio gušti i Tena koja je nosila bijelu haljinu s crnim remenom oko struka. 

Žera i Valentin izveli su svoj duet 'Tamo na vjetru sa Dunava'. Ovo je prva zajednička pjesma dvojice prijatelja. Žera je imao tamni sako s dodacima kristalića, dok je Valentin u svoju kombinaciju dodao kapicu i šal. 

Leteći odred otpjevao je 'Možda postanemo bolji ljudi'. Dečki su bili obučeni 'casual' u tamne boje, a svaki je imao gitaru druge boje. 

'Sanjam te' izveli su MejašiCrvena Jabuka. Na pozornici su prevladavale košulje zanimljivih uzoraka, dok je Žera bio u klasičnom crnom sakou. Frontmen Mejaša Edo na sebi je imao kožnu jaknu kojom se istaknuo od ostalih.

Luka Basi otpjevao je pjesmu 'Ljubav mog života'.

Alka Vuica otpjevala je pjesmu 'Luđakinja' u dugoj crnog haljini izvezenoj šarenim perlicama. Na glavi je imala traku s percem, nalik na indijansku krunu. Preko haljine je nosila crnu kožnu jaknu s resicama na rukavima, a izgled je upotpunila velikim naušnicama i crvenim ružom. 

Jasmin Stavros nastupio je s pjesmom 'Umri muški'. Na svom drugom nastupu večeras nosio je tamnu odjeću s bijelim detaljima i sunčane naočale koje su mu zaštitnu znak.

Lidija Bačić i Žanamari Perčić otpjevale su u duetu pjesmu 'Stop'. Vrući nastup najavio je gradonačelnik Vodica, Ante Cukrov. Lidija je nastupala u pripijenoj crvenoj mini haljini od lateksa, dok je Žanamari bila suprotnost u sjajnoj crnoj haljini. Nakon nastupa voditelj Dalibor Petko se došao u kostimu policajca:

- Netko je pozvao policiju, bile ste preseksi. - te im stavio lisice na pozornici.

Ivan Zak otpjevao je pjesmu 'Ide bolja godina'.

Colonia je nastupila uz pjesmu 'Sama'. Ivana je obukla široke traperice, a njezin energični nastup nisu zasjenile ni četiri plesačice koje su joj bile u pratnji. Pjesmu je najavila pjevačica Neda Ukraden.

Marko Kutlić otpjevao je 'Budi moja noć'. Emotivnu ljubavnu pjesmu izveo je u svjetlo plavoj košulji, trapericama i tamnom sakou.

Mia Dimšić izvela je pjesmu 'Pomalo slučajno' u jedinstvenoj crvenoj haljini s prozirnim detaljima i prorezom na lijevoj strani. Mia je nakon nastupa osvojila nagradu hit festivala za pjesmu 'Sretan put' iz 2020.

Indira i Halid su otpjevali su pjesmu 'Iskra' u duetu. Indira je odjenula svečanu crnu haljinu dubokog dekoltea, ukrašenu čipkom dok je Halid bio u klasičnom crnom odijelu s bijelom košuljom.

Neda Ukraden nastupila je s pjesmom 'Gdje ćemo za praznike'. Veselu pjesmu izvela je u uskom kombinezonu sa suptilnim uzorkom.

Grupa Magazin izvela je pjesmu 'Mora li, mora'. Andrea je obukla neonski zelenu haljinu koja je odgovarala njenoj energiji na pozornici. 

Dražen Zečić otpjevao je pjesmu 'Sve si sama odabrala'. Pjevač je bio u društvu tri zgodne plesačice u haljinama s resicama jarkih boja.

Pjesmu '8 slova' izveli su Opća opasnost i Zaprešić boysi. Dečki su imali svi crne majice s natpisom 8 slova - Hrvatska nalik na nogometni dres. Iako druga navijačka pjesma večeri, ekipa je pripremila navijačku atmosferu za sutrašnju utakmicu.

Crvena jabuka i Bosanac na odmoru otpjevali su pjesmu 'Ljeto'.

'Kupit ću nam sat' otpjevao je Željko Bebek. Cvjetnu košulju i kožnu jaknu krasila je plava električna gitara i naravno, sunčane naočale. 

Šibenik: Brojne zvijezde na predstavljanju novog albuma Željka Bebeka i njegovog sina

Najbolja pjesma ovogodišnjeg festivala upravo je Bebekova 'Kupit ću nam sat'. Pjesmu je napisao Branimir Mihaljević.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...