Show

Komentari 68

Podigli optužnicu protiv muža Nikoline Pišek zbog prijetnji: Zapalit ću ti kuću, otkinut glavu!

Podigli optužnicu protiv muža Nikoline Pišek zbog prijetnji: Zapalit ću ti kuću, otkinut glavu!

Državno odvjetništvo traži od Općinskog suda u Splitu da se Ristovića kazni s 81 tisuću kuna. Vlasnik vile ga je prijavio iz 'osjećaja straha i bojazni za život i imovinu'

Prošlogodišnja drama supružnika Ristović se nastavlja. Nakon što su prošle godine izbačeni iz vile koju su iznajmili u Kaštelima, sada je Općinsko državno odvjetništvo u Splitu podiglo je optužnicu protiv Vidoja Ristovića (43), piše Dalmatinski portal.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nakon što se bračni par prošle godine vratio iz noćnog izlaska, pred vratima luksuzne vile koju su iznajmili dočekali su ih zaštitari koji su im zabranili pristup. Ristović se uspio progurati pored njih, dok je njegova supruga Nikolina Pišek (48) čekala. Kad je ušao u vilu posvadio se sa suprugom vlasnice Rokom Galom.

- Zapalit ću ti kuću, otkinut ću ti glavu - prijetio je Gali Vidoje, kako prenosi Dalmatinski portal.

Na mjesto incidenta stigla je i policija, a Ristovići su smjeli ući u vilu kako bi uzeli svoje stvari. Tada su otkrili kako im nedostaje skupocjeni nakit i satovi te 68 tisuća eura gotovine. Rekli su kako je sveukupna šteta otprilike dva milijuna kuna.

Iako su podnijeli prijavu za krađu, navodno nisu zaprimili nikakvu obavijest o toj prijavi. Međutim, Galina prijava koju je napravio iz 'osjećaja straha i bojazni za život i imovinu' dovela je do privođenja Vidoja na ispitivanje u Državno odvjetništvo. Sljedeći je dan bio zadržan u policiji, a Državno odvjetništvo traži od Općinskog suda u Splitu da se Ristovića kazni s 81 tisuću kuna.

U slučaju da Vidoje prigovori kaznenom nalogu, slučaj ide pred optužno vijeće, a ako i vijeće potvrdi optužnicu morat će doći do suđenja. Ako predmet eskalira do te razine, Državno odvjetništvo tražit će kaznu u iznosu od 105 tisuća kuna, što bi bilo Ristovićevih 45 dnevnih dohodaka.

- To je sve skupa smiješno. Jadno - komentirala je Nikolina.

Najčitaniji članci