Obavijesti

Show

Komentari 1

Podignuta je optužnica protiv Netflixa zbog golišavih curica

Podignuta je optužnica protiv Netflixa zbog golišavih curica
2

Film se tereti zbog seksualnih konotacija, a materijal nema nikakvu ozbiljnu književnu, umjetničku, političku ili znanstvenu vrijednost. Netflix ohrabruje ljude neka ipak pogledaju film bez predrasuda

VIDEO

Podignuta je kaznena prijava protiv Netflixa u SAD-u zbog nepristojnog prikazivanja djece u kontroverznom filmu 'Cuties', javlja The New York Times. Ranije je pokrenuta peticija kojom su ljudi pozvani da bojkotiraju Netflix zbog filma.

Sud je u okrugu Tyler u Teksasu podigao optužnicu protiv tvrtke zbog promocije nepristojnog vizualnog materijala u kojem se prikazuju djeca.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, glavni lik ovog filma je 11-godišnja djevojčica Amy. Ona je senegalskog podrijetla i islamske vjeroispovijesti. Ona otkriva dječju plesnu skupinu kojoj se pridružuje, što izaziva osudu i zabranu njezine tradicionalne obitelji. Teksaški senator Ted Cruz koji vodi  kampanju protiv filma poslao je pismo državnom odvjetniku Williamu Barru, optužujući 'Cuties' za seksualizaciju mladih djevojaka kroz plesne scene koje simuliraju seksualne aktivnosti.

Film se tereti zbog seksualnih konotacija, a materijal nema nikakvu ozbiljnu književnu, umjetničku, političku ili znanstvenu vrijednost. Netflix ohrabruje ljude neka ipak pogledaju film bez predrasuda. 

- Cuties je društveni komentar protiv seksualizacije male djece. Ova optužba je bez osnova i mi stojimo uz film. Ovo je nagrađivani film i snažna priča o pritisku s kojim se mlade djevojke suočavaju na društvenim mrežama - rekao je glasnogovornik Netflixa.

Zvijezda Netflixa uhićena je zbog sumnje na pedofiliju...
Zvijezda Netflixa uhićena je zbog sumnje na pedofiliju...

Oglasila se i  redateljica Maïmouna Doucoure (35). 

- Ovo je film s duboko feminističkim filmom s aktivističkom porukom koji je zrcalo današnjeg društva, zrcalo koje je ponekad teško pogledati - rekla je. 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu