Show

Komentari 25

Podnio kaznenu prijavu: Obitelj mi je prijetila da će me ubiti...

Podnio kaznenu prijavu: Obitelj mi je prijetila da će me ubiti...

Nakon što ga je majčina strana obitelji prijavila za fizičko zlostavljanje oca, bivši televizijski voditelj Nenad Hervatin podnio je kaznenu prijavu protiv bratića zbog prijetnji smrću

U srijedu popodne kružili su automobilom oko zgrade, derali su se “Skratit ćemo te za glavu, ubit ćemo te”. Morao sam nazvati policiju, cijelo susjedstvo je bilo u šoku, priča nam Nenad Hervatin (39).

POGLEDAJTE VIDEO: 

Životna drama bivšeg televizijskog voditelja nastavlja se kaznenom prijavom koju je Hervatin podnio protiv Jasmina Hlemića, njegovog bratića i nećaka pokojne majke Božice, koji mu je, kako kaže voditelj, prijetio da će ga ubiti. Prije nekoliko dana i oni su prijavili Hervatina Centru za socijalnu skrb. 

- Zbog cijele situacije ocu je ponovno ugrožen život. Incident je rezultirao Josipovim hipoglikemijskim šokom. Imao je šećer 2,7. Doktorica ga je dizala iz mrtvih- priča nam Hervatin.  Nakon što je za 24sata priznao da već duže vrijeme, od majčine strane obitelji, doživljava svakodnevno maltretiranje zbog svoje seksualne orijentacije te prijetnje kako bi izbacili njega i oca Josipa Novosela iz stana u Puli u kojemu žive, 39-godišnji poduzetnik ponovno se našao na meti. 

- Podignuo sam kaznenu prijavu za prijetnju. Ipak je riječ o najbližoj rodbini. Cijeli postupak odvija se u tajnosti tako da vam ne mogu otkriti više detalja - zaključio je Hervatin. Dok se brine o bolesnom ocu, bivši televizijski voditelj bori se i s optužbama i prijavama za fizičko zlostavljanje oca, koje su kako tvrdi, potpuno neistinite. To je potvrdio i njegov otac Josip. 

- To su sve laži. Nije istina da me Nenad fizički zlostavlja - rekao nam je Novosel preko telefona. Zbog obiteljskih optužbi i prepucavanja kontaktirali smo i Policijsku upravu istarsku, u kojoj nam nisu mogli otkriti detalje slučaja, no potvrdili su nam kako su podnesene prijave stavljene na razmatranje.

Najčitaniji članci