Show

Komentari 36

Pogledajte kako Leonardo DiCaprio zvuči na hrvatskom: Netflix sinkronizirao novi film

Pogledajte kako Leonardo DiCaprio zvuči na hrvatskom: Netflix sinkronizirao novi film

I dok je ta opcija već dobro poznata korisnicima koji su se u jednom trenutku odlučili pogledati neki animirani ili dječji i obiteljski film, ovo je zasigurno jedan od noviteta za ovaj žanr na Netflixu

Novi holivudski film 'Ne gledaj gore' (Don't Look Up) već je nekoliko dana svrstan među top 10 najgledanijih sadržaja na Netflixu. Tema opasnosti za čovječanstvo i cijeli svijet uspjela je uz elitnu glumačku postavu privući pažnju mnogih korisnika i postati hit. No, ono što još karakterizira ovaj film je i da je sinkroniziran na hrvatski.

Naime, film 'Ne gledaj gore' osim hrvatskih titlova u opcijama prilikom prikazivanja ima mogućnost i sinkronizacije na hrvatskom.

I dok je ta opcija već dobro poznata korisnicima koji su se u jednom trenutku odlučili pogledati neki animirani ili dječji i obiteljski film, ovo je zasigurno jedan od noviteta za ovaj žanr na Netflixu. 

Stoga, svi oni koji se na Netflixu odluče pogledati ovu komediju/katastrofu redatelja Adama McKayja s glumcima kao što su Leonardom DiCapriomJennifer LawrenceMeryl Streep Jonah Hillom, mogu ju pratiti i bez hrvatskih titlova, odnosno sa sinkronizacijom na hrvatskom i čuti kako omiljeni holivudski glumci zvuče na našem jeziku.

Najčitaniji članci