Show

Komentari 20

U novom hitu DiCaprija, Meryl Streep i Jennifer Lawrence vrlo važan trenutak ima - Zadar

U novom hitu DiCaprija, Meryl Streep i Jennifer Lawrence vrlo važan trenutak ima - Zadar

Stručnjaci su predvidjeli udar kometa veličine Mount Everesta u Zemlju. Nitko im nije vjerovao, bili su izrugivani i ismijani, ali na kraju, nikome nije bilo do smijeha... Premisa je to filma s velikim holivudskim zvijezdama, koji se, čini se, dotakao i Hrvatske

Tema opasnosti za čovječanstvo i cijeli svijet, nebrojeno je puta prikazana kroz razne holivudske filmove. 'Ne gledaj gore' jedan je u nizu onih koji su se dotakli moguće katastrofe i nestanka života na Zemlji. 

Pod redateljskom palicom Adama McKayja i elitnom glumačkom postavom s Leonardom DiCapriom, Jennifer Lawrence, Meryl Streep i Jonah Hillom, film drži gledatelje napetima do samoga kraja.

Kate Dibiasky (Jennifer Lawrence) radi na Subaru teleskopu, otkriva nepoznati objekt blizu zemlje. Doktor Randall Mindy (Leonardo DiCaprio) izračunao je da će komet udariti u Zemlju za šest mjeseci te da će izazvati izumiranje.

Njihova priča nije naišla na previše razumijevanja kod predsjednice SAD-a, a doktorovo izlaganje na jutarnjem talk showu izazvalo je izrugivanje na internetu.

POGLEDAJTE SCENU:

Dok svi javno negiraju postojanje kometa, on se približava Zemlji veličine Mount Everesta.

Scena na kojoj je on sve bliže odigrava se u Zadarskom kanalu, između Zadra i Ugljana kada se na Pozdravu Suncu okupi mnoštvo da uživa u sunčevom zalasku

Na popisu lokacija snimanja filma ne navodi se Hrvatska pa je vjerojatno riječ o stock snimkama, no svi su uvjereni da se radi o Zadru i obližnjem otoku Ugljanu.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU KEREKESH SHOWA: 

Najčitaniji članci