Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
34 komentara

Pogledajte kako su se finalisti maskirali za završnicu showa

Gostujuća članica žirija bit će Severina koja je najavila da će biti stroga, pravedna i najljepša, iako će joj to biti teško pored stalnih sudaca Sandre, Tome i Gorana

NovaTV
Foto: NovaTV
34 komentara

Jedanaest tjedana bili su najveće legende domaće i svjetske glazbene scene, a sada je vrijeme da između četiri zvijezde odaberemo najsjajniju. Finalisti showa 'Tvoje lice zvuči poznato' Baby Dooks, Vanda, Giuliano i Mario u velikom finalu izvest će svoje posljednje nastupe. Gostujući član žirija bit će Severina, a kako će ocijeniti finaliste tek ćemo vidjeti. 

NovaTV

- Bit ću stroga, pravedna i najljepša, mada će mi to biti teško pored Sandre, Tome i Gorana - komentirala je Severina svoju ulogu gostujućeg člana žirija.

- Bio je ovo jedan fantastičan put za sve nas. Cijeli show je otišao puno dalje no što smo svi očekivali - prokomentirao je Tomo jedanaest emisija showa. Sandra je izjavila da joj je žao što se bliži kraj te dodala da će joj nedostajati ovaj svijet mašte i igre. 

Maria ćemo vidjeti u ulozi Brune Marsa, Baby Dooksa kao Katy Perry, Vandu kao Rihannu, a Giuliana kao Lennyja Kravitza. Žiri će ovaj put dodjeljivati ocjene od 8-12, a natjecatelji će prema ukupnom redoslijedu do finala, dobiti startne bodove - 7 za Marija koji je najbolje plasirani finalist, 6 za Vandu, 5 za Baby Dooksa i 4 za Giuliana. Svi natjecatelji i ovaj put dobit će priliku dodijeliti po 5 bodova najboljem finalistu i tako sudjelovati u odabiru pobjednika showa.

NovaTV

Ostali natjecatelji nastupit će ove nedjelje revijalnom tonu, i to kao dueti. Andrea i Minea nastupit će kao Wham, a Jasna i Ronald transformirat će se u Ivanu Banfić i Dinu Merlina. Bit će zanimljivo vidjeti u koga će se ovaj put transformirati i voditelji showa Igor Mešin i Rene Bitorajac. Finalna emisija donosi i brojna iznenađenja, a među njima je i zajednički nastup svih kandidata na pjesmu 'Božić dolazi'. Također, vidjet ćemo i točku koreografa i plesnog trenera showa Igora Barberića koji će sa svojim plesačima izvesti 'Jingle Bells Rocks' u kojoj ćemo Igora prepoznati u ulozi Grincha.

Ne propustite veliko finale showa 'Tvoje lice zvuči' poznato ove nedjelje od 20 sati na Novoj TV.

NovaTV

Naši partneri pišu
Message