Show

Komentari 34

Pogledajte kako su se finalisti maskirali za završnicu showa

Pogledajte kako su se finalisti maskirali za završnicu showa

Gostujuća članica žirija bit će Severina koja je najavila da će biti stroga, pravedna i najljepša, iako će joj to biti teško pored stalnih sudaca Sandre, Tome i Gorana

Jedanaest tjedana bili su najveće legende domaće i svjetske glazbene scene, a sada je vrijeme da između četiri zvijezde odaberemo najsjajniju. Finalisti showa 'Tvoje lice zvuči poznato' Baby Dooks, Vanda, Giuliano i Mario u velikom finalu izvest će svoje posljednje nastupe. Gostujući član žirija bit će Severina, a kako će ocijeniti finaliste tek ćemo vidjeti. 

- Bit ću stroga, pravedna i najljepša, mada će mi to biti teško pored Sandre, Tome i Gorana - komentirala je Severina svoju ulogu gostujućeg člana žirija.

- Bio je ovo jedan fantastičan put za sve nas. Cijeli show je otišao puno dalje no što smo svi očekivali - prokomentirao je Tomo jedanaest emisija showa. Sandra je izjavila da joj je žao što se bliži kraj te dodala da će joj nedostajati ovaj svijet mašte i igre. 

Maria ćemo vidjeti u ulozi Brune Marsa, Baby Dooksa kao Katy Perry, Vandu kao Rihannu, a Giuliana kao Lennyja Kravitza. Žiri će ovaj put dodjeljivati ocjene od 8-12, a natjecatelji će prema ukupnom redoslijedu do finala, dobiti startne bodove - 7 za Marija koji je najbolje plasirani finalist, 6 za Vandu, 5 za Baby Dooksa i 4 za Giuliana. Svi natjecatelji i ovaj put dobit će priliku dodijeliti po 5 bodova najboljem finalistu i tako sudjelovati u odabiru pobjednika showa.

Ostali natjecatelji nastupit će ove nedjelje revijalnom tonu, i to kao dueti. Andrea i Minea nastupit će kao Wham, a Jasna i Ronald transformirat će se u Ivanu Banfić i Dinu Merlina. Bit će zanimljivo vidjeti u koga će se ovaj put transformirati i voditelji showa Igor Mešin i Rene Bitorajac. Finalna emisija donosi i brojna iznenađenja, a među njima je i zajednički nastup svih kandidata na pjesmu 'Božić dolazi'. Također, vidjet ćemo i točku koreografa i plesnog trenera showa Igora Barberića koji će sa svojim plesačima izvesti 'Jingle Bells Rocks' u kojoj ćemo Igora prepoznati u ulozi Grincha.

Ne propustite veliko finale showa 'Tvoje lice zvuči' poznato ove nedjelje od 20 sati na Novoj TV.

Najčitaniji članci