Obavijesti

Show

Komentari 43

Pogledajte sve točke na kojima penisoslikar pokazuje 'tehniku'

Pogledajte sve točke na kojima penisoslikar pokazuje 'tehniku'
11

U travnju 2015. svojim penisom nacrtao je kraljicu Elizabetu II. te princezu Dijanu, a priznao je da njegov 'kist' treba biti mekan i mlohav ako se radi o većoj fotografiji

VIDEO

Ja nisam umjetnik, već je on - penis. Samo ga namažem bojom i pustim ga da crta sam, ali zašto mene ispitujete, bolje pitajte njega, svojedobno je rekao umjetnik iz Kanade Brent Ray Fraser (39).

Majka mu je umjetnica i najviše je crtala pejzaže, ali prestala se time baviti od kada je dobila djecu. U vrtiću je Brent prvo rukama crtao dinosaure, a nakon životinja krenuo je crtati nabildane muškarce koji poziraju. Sa 27 godina počeo je slikati penisom, a godinu dana nakon postao je striper, no ljubav prema slikanju penisom je, kako kaže, prevladala. Kanađanin inače ima angažmane diljem svijeta i šokira publiku koristeći svoj penis za slikanje umjesto kista.

Neobičan umjetnik desetke tisuća obožavatelja svakodnevno 'časti' svojim talentom na društvenoj mreži. No, javnosti koja ga ne prati iznenadi se njegovom pojavom. U travnju 2015. svojim penisom nacrtao je kraljicu Elizabetu II. te princezu Dijanu, a priznao je i kakav njegov 'kist' treba biti da bi nastala dobra slika.

Martina je pobjegla: Šokirao je natjecatelj koji slika penisom
Martina je pobjegla: Šokirao je natjecatelj koji slika penisom

- Ako radim veća djela, najbolje je da mi je penis mekan i mlohav. Kad slikam slike koje nalikuju na otisak markice ili kemijske olovke, najbolje je da mi je penis u punoj erekciji. No to nije problem jer me rad na umjetnosti uzbudi - rekao je Brent. Kanađanin je 'prekopirao' sliku Marilyn Monroe koju je na napravio Andy Warhol i pohvalio se da je dobro ispala.

U lipnju 2014. izveo je performans u Kolumbiji gdje je gol došao i sjeo za stol na trgu na kojem je stajala hrana. Ljudi na ulici su se čudili što radi. Nakon nekoliko trenutaka Brent se digao sa stolice i prošetao u nepoznatom smjeru, a publika koja ga je gledala pojela je hranu koju je ostavio na stolu.

U veljači prošle godine Brent je bio na intervju u Vankuverskom showu  'Zločest ali lijepi sex show' u kojem je ispred voditelja Jorges Parra slikao svoj penis u prirodnoj veličini. Brentova veličina penisa na metru pokazala je 27 centimetara. 

Brent je uz nedjeljni nastup u hrvatskom Supertalentu nastupao i u showovima u drugim zemljama. Umjetnik je prije tri godine bio u emisiji 'Francuska ima talent' te nasmijao i oduševio žiri koji se sastojao od četiri muškarca. Kao što je naslikao Bilmana, tada je napravio portret jednog od članova žirija. 

Penisoslikar Brent: Svaka slika ima moj DNK jer svršim po njoj
Penisoslikar Brent: Svaka slika ima moj DNK jer svršim po njoj

 - Želim zadržati sliku - rekao je oduševljeni Francuz. Iako je pokazao jedinstveni talent, Brent nije uspio doći do finala showa. Kanadski umjetnik ima svoju internetsku stranicu na kojem nudi slikanje na posebnim događajima i tvrdi kako tako inspirira publiku. 

Nastupao je i u Rumunjskom Supertalentu u listopadu 2016., a jedan od članova žirija ga je zamolio za potpis nakon što je napravio njegov portret.

Na nekoliko nastupa svojim 'kistom' potpisivao se obožavateljicama koje su se trgale da dobe njegov 'potpis'.

Videozapise na svojoj društvenoj mreži počeo je dijeliti početkom veljače prošle godine kad je sudjelovao na gay paradi. Za tu prigodu navukao je samo čarape do koljena, a svoj penis je prekrio također čarapom.

Da voli svoje prirodno tijelo dokazuju video zapisi i fotografije na kojima se Brent ne odijeva kao većina ljudi. 

Brent ima posebnu rutinu kod nastajanja nejgovih umjetničkih djela.

Bilman portret čuva u uredu: U studiju smo vidjeli Rayov penis
Bilman portret čuva u uredu: U studiju smo vidjeli Rayov penis

Svaka slika ima moj DNK jer svršim po njoj - objasnio je Brent. Umjetnik se prije bavio striptizom na privatnim zabavama, no nije mu potpuno bila ugodna ta profesija. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin