Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
7 komentara

Pogledali film na Netflixu pa se požalili: 'Stalno vidim demone'

Tradicionalno uoči Noći vještica ponuda novih hororaca buja, a mnogi su se požalili kako je 'Eli' ipak za njih bio malo previše te da nakon gledanja spornog filma osjećaju posljedice

Foto: Netfllix/Imdb
7 komentara

Novi hororac 'Eli' na popularnom streaming servisu pojavio se prije nekoliko dana, a već je podignuo puno buke. Iako mu kritika nije osobito naklonjena, o filmu se puno govori i piše, a kao što to obično i biva s horor filmovima, i ovaj je na glasu kao jedan od najstrašnijih. 

Iskustva gledatelja nakon gledanja filma, a koja dijele na društvenim mrežama, kreću se od problema sa spavanjem do panike koju osjećaju u vlastitom domu nakon što su svjedočili sudbini dječaka Elija. 

Foto: Twitter/Screenhot

- Upravo sam pogledala 'Eli' i kunem vam se, otada vidim demone - jedan je od mnogobrojnih kratkih osvrta na ovaj film. 

Tradicionalno uoči Noći vještica ponuda ovog filmskog žanra jača je nego u bilo koje doba godine, a američki običaji sve se efikasnije prelijevaju i u Europu. 

SVE JE U GLAVI Volite horore i kada vas drugi plaše? Evo zašto je to tako...

Film je režirao Ciaran Foy, a glavna glumica je Sadie Sink, koju će mnogi prepoznati iz popularne serije 'Stranger Things'. Dječaka koji zbog zdravstvenih problema ne smije imati nikakav kontakt s vanjskim svijetom glumi Charlie Shotwell.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Tema: FILM

Message