Obavijesti

Show

Komentari 43

Pohotni producent tražio je od mladih glumica seks za karijeru

Pohotni producent tražio je od mladih glumica seks za karijeru
4

Jedan od najutjecajnijih producenata u filmskoj industriji javno se ispričao zbog svog problematičnog ponašanja u prošlosti nakon što su američki mediji otkrili da je desetljećima zlostavljao žene

VIDEO

Priznajem da je moje ponašanja prema kolegicama uzrokovala mnogo problema i iskreno se ispričavam zbog toga. Pokušavam biti bolji, ali imam još puno toga za popraviti, rekao je filmski mogul Harvey Weinstein (65).

The New York Times je u bombastičnom članku otkrio da su Weinsteina mnoge žene s kojima je surađivao optuživalo za seksualno uznemiravanje. Sa osam žena se nagodio prije no što su slučajevi došli do suda. Među njegovim žrtvama našle su se dvije bivše asistentice, glumica i talijanska manekenka.

68th Cannes Film Festival 2015, red carpet "The little prince"

- Gospodin Weinstein kaže da je većina tih navodna apsolutno lažna - rekla je producentova odvjetnica Lisa Bloom. 

Glumica Ashley Judd (49) rekla je da ju je Weinstein zvao na doručak u svoju hotelsku sobu, a zatim je od nje tražio da ga izmasira te da  ga gleda dok se tušira. To se dogodilo, rekla je, prije dvadeset godina.

Jedna žena tvrdi da je i nju Weinstein 2014. godine uznemiravao u hotelskoj sobi. Obećao joj je da će joj pomoći da ostvari karijeru ako se s njim poseksa. Nakon njenog priznanja, još jedna producentova suradnica je istupila u javnost te je vodećim ljudima kuće The Weinstein Company poslala pismo. 

Berlin Station - PaleyFest Fall Preview - Los Angeles

- Ova tvrtka je otrovno okruženje za sve žene - napisala je, između ostalog. Autorica pisma se također nagodila s producentom izvan suda. 

Harvey Weinstein suosnivač je producentskog 'diva' Miramax, pod čijim okriljem su nastali neki od najkultnijih filmova američke kinematografije, poput 'Paklenog šunda', 'Dima', 'Seks, laži videovrpce' i 'Trgovci'. Kuća je sa svojim filmovima poput 'Engleskog pacijenta', 'Dobri Will Hunting' i 'Zaljubljeni Shakespeare' osvajala Oscare.

Ennio Morricone Honored with a Star on The Hollywood Walk of Fame

Weinstein je u filmskoj industriji poznat po 'dobrom nosu' za filmove, a tako je otkrio i Quentina Tarantina. Prava na njegov film 'Psi iz rezervoara' kupio je na jednom filmskoj festivalu za 200.000 dolara, a Tarantino je kod Weinsteina 'procvjetao' i postao jedan od najznačajnijih redatelja u Hollywoodu. 

Harvey od 2005. godine s bratom Bobom vodi Weinstein Company, s kojima vole surađivati redatelji poput Quentina Tarantina, Woodyja Allena, Denzela Washingtona i mnogi drugi.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 43

VIDEO

FOTO Ovo su farmeri koji će u 17. sezoni 'Ljubav je na selu' tražiti ljubav: Stižu i neka poznata lica
NOVA SEZONA

FOTO Ovo su farmeri koji će u 17. sezoni 'Ljubav je na selu' tražiti ljubav: Stižu i neka poznata lica

Osebujni, zanimljivi i šarmantni farmeri u novoj sezoni showa 'Ljubav je na selu' spremni su ispričati svoje životne priče, ljubavna iskustva, planove i želje...

Danijela iz 'Braka na prvu' prije je imala više od 100 kilograma. Evo kako je tada izgledala
'NAMUČILA SAM SE'

Danijela iz 'Braka na prvu' prije je imala više od 100 kilograma. Evo kako je tada izgledala

Iako smo se ludo zabavljali, u sebi sam bila beskrajno tužna, napisala je među ostalim Danijela
Thompsonov tim za 24sata: 'Sin ga je mjesecima nagovarao da se konačno vrati nastupima...'
PJEVAT ĆE U IMOTSKOM

Thompsonov tim za 24sata: 'Sin ga je mjesecima nagovarao da se konačno vrati nastupima...'

Thompson je posljednji put imao koncert 2022. godine. Pjevač se otad povukao iz javnosti i otkazao nastupe kako bi bio uz sina Antu Mihaela. Sad sprema i novi album