Obavijesti

Show

Komentari 70

Pojavila se snimka nesreće u kojoj je preminuo Paul Walker

Pojavila se snimka nesreće u kojoj je preminuo Paul Walker
4

Na videu, koji su snimile nadzorne kamere postavljene u ulici u kojoj je preminuo, vidi se trenutak kad se Porsche zaletio u stup, pa u drvo i zatim buknuo u plamen

VIDEO

Sudar u kojem je u subotu preminuo 40-godišnji Paul Walker zabilježile su nadzorne kamere na ulici. Snimka stravičnog sudara u kojem su Walker i njegov prijatelj Roger Rodas na kraju izgorjeli pojavila se na internetu. 

Na videu se točno vidi trenutak u kojem je crveni Porsche Carrera GT buknuo u plamen. Snimljeni su i Walkerovi prijatelji koji su odmah nakon sudara svojim automobilima dojurili na mjesto nesreće i pokušali spasiti njega i Rodasa. 

Roger i Paul htjeli su saznati zašto se Porsche gasi

Pojavili su se navodi da je do nesreće došlo zbog kvara na skupocjenom sportskom automobilu. Ne zna se je li kvar nastao zbog neke tvorničke greške ili ga je uzrokovao netko od ljudi koji su ga vozili prije fatalne nesreće. Nadalje, Paul i Roger navodno su pričali o nekom kvaru na automobilu prije nego su sjeli u njega da se provozaju. Htjeli su navodno vidjeti kako kvar utječe na performanse automobila kako bi ga mogli otkloniti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Kad je jedan od djelatnika salona htio uparkirati Porsche u garažu na rikverc, auto mu se nekoliko puta ugasio. Roger je to primijetio i nije mu bilo jasno u čemu je problem. Rekao je da će se provozati do prve ulice kako bi vidio u čemu je problem. Paul je odlučio poći s njim kako bi zajedno utvrdili u čemu je problem - otkriva jedan od gostiju sa zabave s koje su pokojni glumac i njegov prijatelj otišli u smrtonosnu vožnju. 

Netko je dojavio da se utrkuju po ulici

Iako na videosnimci nesreće to nije vidljivo, policija je primila anonimnu dojavu da je osim Porschea u kojem je Walker poginuo, na cesti u isto vrijeme bio još jedan sportski automobil i da su se utrkivali. Ulica u kojoj s dogodila nesreća navodno je popularna za ulične utrke i ovo nije prva teška nesreća na istom mjestu. 

Walker je bio ovisnik o adrenalinu i volio je brze aute i brzu vožnju. U videu koji je snimio u Japanu, pohvalio se da se na autocesti jednom vozio čak 297 kilometara na sat.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 70
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje