Show

Komentari 8

Pojavio se video koji bi mogao spasiti Deppa: 'Policija je sve snimila, a Amber je izmišljala...'

Pojavio se video koji bi mogao spasiti Deppa: 'Policija je sve snimila, a Amber je izmišljala...'

Policajci nisu primijetili ništa sumnjivo, a u videozapisima od tri i pol minute ne vide se oštećenja, nered ili mrlje od vina na podovima ili tepisima

Kamere koje su policajci nosili na tijelu otkrile su uredan hodnik koji vodi do kuhinje i dnevnog boravka ukrašenog svježim cvijećem, knjigama i svijećnjacima, javlja Daily Mail.

POGLEDAJTE VIDEO:

Podsjetimo, Amber Heard (34) i njezini prijatelji svjedočili su da joj je Johnny Depp (57) bacio telefon u lice i uništio kuhinju u njihovom penthouseu u svibnju 2016. godine.

No glumčevi odvjetnici tvrde da prikazi oštećenja - slomljeni lusteri, staklo razbacano po podu te crno vino na zidovima i tepisima - nisu ono čega se policajci sjećaju.

Naime, četiri različita policajca iz LAPD-a došla su u stan dva sata nakon što su Amberini prijatelji pogrešno nazivali 911.

Tijekom proteklih mjesec dana, prvi par policajaca dao je nove iskaze, ponovivši da su pregledali stan vrijedan 1,5 milijuna dolara, no nisu vidjeli dokaze o zločinu.

Sada su po prvi put objavljene i snimke druge grupe policajaca koji su imali uključene kamere dok su te noći ulazili u glumčev dom. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Policajci nisu primijetili ništa sumnjivo, a u videozapisima od tri i pol minute nema očitih znakova oštećenja, nereda ili mrlja od vina na podovima ili tepisima.

Deppov odvjetnik Adam Waldman kaže da snimke dokazuju kako nikada nije bilo nikakvih nereda te da se Amberinom iskazu o toj večeri ne može vjerovati.

- Amber Heard i njezini prijatelji opisali su kaotično, neuredno mjesto zločina, ali nedavno objavljeni videozapisi LAPD-a nedvosmisleno pokazuju da je penthouse bio neoštećen i da je njihovo svjedočenje još jedna grandiozna laž -  rekao je Waldman.

Depp i Heard trenutačno se pripremaju za ponovno suđenje u okrugu Fairfax u Virginiji, u kojem Depp tuži svoju bivšu suprugu te od nje traži 50 milijuna dolara odštete zbog članka u Washington Postu u kojem se predstavila kao žrtva obiteljskog nasilja.

Johnny tvrdi da je zbog toga izgubio ulogu kapetana Jacka Sparrowa.

Nakon što je britanski Visoki sud prošle godine odbacio zasebnu tužbu za klevetu zbog članka u novinama The Sun iz 2018. godine koji ga je označio kao 'nasilnika prema ženama', glumac sada pokušava spasiti svoju reputaciju.

Sutkinja Justice Nicol presudila je da je prikaz 'zapravo istinit' i da je otac dvoje djece, Depp, desetak puta napao Heard, zbog čega je u tri navrata strahovala za svoj život.

Incident iz 2016. registriran je kao zlostavljanje nakon što je Amber dala iskaz opisujući kako joj je bivši suprug bacio telefon u lice i istrgnuo pramen kose. Sukob se dogodio unutar penthousea br. 3 u zgradi Eastern Columbia, u kojem je Depp bio vlasnik čitavog kata s pet susjednih stanova.

Nakon što je Deppov zaštitarski tim prekinuo tučnjavu, Depp je navodno otišao u stan br. 5, gdje je Heard držala neke svoje stvari, kako bi 'prekopao' njezinu imovinu i oštetio je prije nego što je napokon napustio zgradu.

Odvjetnici Amber Heard na sudu su pokazali slike s mjesta zločina, uključujući razbijene okvire za fotografije, razbijeno staklo i vino razliveno po podu i tepisima.

- Imamo ogromne teške srebrne svijećnjake. Oni su bili na podu slomljeni. Košare s voćem koje smo imali na kuhinjskom otoku. Eto ... posvuda voća. Košare na zemlji. Posude u kojima su se nalazile žlice i vilice, kuhinjski pribor, sve je bilo razbacano. Razbio je puno staklenih stvari zbog kojih je staklo ostalo na podu ... kad je izašao u hodnik, vidjelo se da je vino proliveno po podu i zidovima. Po tome sam znala da je prošao onuda - po tragovima vina na zidovima - rekla je tada Heard.

Međutim, u snimci se vidi da na perzijskim tepisima u stanu, niti na zidovima ili tepisima u hodniku nema mrlja.

U svojem iskazu iz 2019., Amberin prijatelj, Josh Drew, se osvrnuo na čišćenje slomljenog stakla između dva policijska posjeta. No kaže da nije učinio ništa da očisti vino.

- Nakon prvih policajaca maknuli smo slomljeno staklo s poda ... psi su bili tamo pa smo to napravili radi sigurnosti - rekao je Josh Drew.

- U Penthouseu 3 bilo je razbijeno staklo i predmeti razbacani po radnim pločama i podu u kuhinji. Samo u kuhinji. Bilo je to oko kuhinjskog otoka. U hodniku, izvan penthousea, bilo je dosta prolivenog vina. Ne vjerujem da smo se uopće time bavili - dodao je. 

U prijašnjim iskazima u ovom slučaju, Drew je opisao 'ogromnu mrlju od vina kroz cijeli hodnik', a Waldman tvrdi da bi bilo nemoguće da policajci to nisu vidjeli. 

- Na policijskim video snimkama možete jasno vidjeti da su svi predmeti za koje su gospođa Heard i njezini prijatelji tvrdili da je gospodin Depp razbio na komade bocom vina u njegovoj kuhinji u penthouseu - staklo, voće, košare, vaze i kandeliri - u savršenom stanju i uredno na svom mjestu. Nisu vidjeli ni tragove crnog vina na tepisima i zidovima hodnika. Ovi videozapisi nedvosmisleno dokazuju da su prva dva policajca s lica mjesta rekla istinu. Štete nije bilo.

- Nije komplicirano: gospođa Heard i njezini prijatelji su lagali - zaključio je.

 

 

Najčitaniji članci