Obavijesti

Show

Komentari 41

Pokazivala je grudi po Zagrebu pa se mazila s trudnom Enom

Pokazivala je grudi po Zagrebu pa se mazila s trudnom Enom
11

Josipa je svoje pratitelje ostavila bez daha kada je objavila fotografiju na kojoj u sakou i hlačama hoda centrom glavnog grada. Nije nosila grudnjak pa je svoje atribute pokazala slučajnim prolaznicima

VIDEO

Slavonka Josipa Karimović (25) poznata je po sudjelovanju u showovima 'Ženim sina' i 'Parovi', ali i po provokativnim fotografijama na platformi OnlyFans, na kojoj korisnici objavljuju pornografski sadržaj.

POGLEDAJTE VIDEO: Naljutili su naše dame s OnlyFansa 

Pokretanje videa...

Only Fans 00:45

Ovih dana naljutila se na kolegicu, bivšu Disneyjevu zvijezdu Bellu Thorne (22) jer je lagala korisnicima da će im poslati fotografije na kojima je potpuno naga i to je naplaćivala 200 dolara, a na slikama je bila odjevena. Oni su se zbog toga pobunili pa je platforma unijela nove mjere.

- Mislim da korisnicama koji tako kao Thorne lažu svoje fanove treba obrisati korisnički račun jer je to zaista oblik ‘pljačke’ i manipulacije na ljudima koji su spremni toliko platiti - kaže nam Josipa, koju ne brine eventualna promjena načina isplate.

Zbog Belle sada isplata ne ide svakih sedam dana već nakon 30. Srećom, to za Hrvatsku ne vrijedi, ispričale su nam dame koje su dobro upućene u posao kojim se bave. Nakon što se uvjerila kako kod nas pravila ostaju ista, Josipa je odahnula.

Prošetala se centrom Zagreba u sakou i hlačama, ali zaboravila je na grudnjak. S obzirom na to da je nedavno bila na povećanju grudi, pratitelji su ostali iznenađeni njenim bujnim poprsjem, a Josipa tvrdi da sada ima 'peticu, šesticu'. 

Nakon što je uzbudila mnoge svojim golim grudima, našla se s kolegicom Enom Friedrich (33), koja također ima svoj profil na OnlyFansu. Ena je ovog tjedna otkrila kako je trudna, ali i da zbog toga neće prestati snimati erotski sadržaj.

Djevojke su se zavodljivo 'igrale' u jednom zagrebačkom hotelu i sve snimale, a uvid u cijelu situaciju dobili su i pratitelji na Instagramu. Ipak, ona ključna mjesta su vješto sakrile kako bi samo njihovi korisnici na OnlyFansu mogli vidjeti sav sadržaj. 

- Predobre ste. Izluđujete me - bio je samo jedan od komentara vjernih pratitelja ovih djevojaka. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...