Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
59 komentara

Poklekne samo pred pršutom: Karmela pokazala novu liniju

Voditeljica je ponovno izgubila kilograme i ponosno pokazala novi izgled. Osim što jede zdravo, svaki dan vozi bicikl. Poklekne jedino tijekom posebnih prigoda

Marko Prpic/PIXSELL
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
59 komentara

Iako si u posebnim prilikama priušti uživanje u hrani koju voli, televizijska voditeljica Karmela Vukov Colić (47) uglavnom se drži strogog plana prehrane.

Prije dvije godine tako je, kombinirajući tjelovježbu, skinula 15 kilograma. Tada je objasnila kako je za taj uspjeh najviše zaslužan njezin bicikl.

- Kupila sam si ga za rođendan, ali je četiri godine stajao u garaži. Napokon sam ga aktivirala i sad ga stalno vozim - rekla je Karmela. Dodala je i kako je tajna gubljenja suvišnih kilograma zapravo u našoj glavi.

Preuzela stvar u svoje ruke

- Sve se posložilo. Sigurna sam da prije godinu dana ne bih smršavila ni grama. Sad se dogodilo samo od sebe - kaže Karmela. Tada je počela paziti što jede, no u stresnom periodu kilogrami su se ponovno počeli skupljati pa je Karmela preuzela stvar u svoje ruke. 

Ponovno se prihvatila zdravijeg režima prehrane, a aktivirala je i bicikl. Podrška joj je cijelo vrijeme bila Sanja Doležal, s kojom vodi HTV-ovu legendarnu emisiju “Dobro jutro, Hrvatska”. I Sanja je nedavno izgubila višak kilograma i izgleda bolje nego ikad.

- Stavila sam lokot na usta. To je jedino i najefikasnije rješenje. Bilo je krajnje vrijeme da smršavim. U zadnjih deset godina, otkako sam se ostavila pušenja, dobila sam 15 kilograma - rekla je prošle godine Sanja Doležal (52). Iz prehrane je izbacila ugljikohidrate i slatkiše. Sličnog se režima drži i Karmela. Izbjegava kruh, krumpire i tjesteninu, a jede puno povrća i svježeg voća.

Opusti se tijekom blagdana

Na otvorenju novog zagrebačkog restorana 'Komin' Karmela se ipak nije suzdržavala kao inače. Uz osam sljedova, izbjegavala je jedino jesti previše krumpira i kruha, ali udovoljila si je finim pršutom i pašticadom s domaćim njokima. 

Osim na velikim druženjima, Karmela se uvijek opusti tijekom blagdana. Tako je za Božić spremala fine kolačiće, a ni ručak nije bio posni. Voditeljica je nedavno rekla kako smatra da bi svi ljudi trebali sami sebi biti najvažniji.

- Onda možemo biti važni i drugima te konačno sretni - zaključuje Karmela.

Naši partneri pišu
Message