Obavijesti

Show

Komentari 2

Poklonili se žrtvama na Ovčari i pjevali s Vukovarcima na kiši

Poklonili se žrtvama na Ovčari i pjevali s Vukovarcima na kiši
14

Nekoliko tisuća Vukovaraca i njihovih gostiju puna dva sata pjevali su uglas s Bralićem i klapom Intrade njihove najveće hitove, ne mareći što su mokri do kože

VIDEO

Vukovarski gradski trg u petak je bio prepun obožavatelja dalmatinske pjesme koje ni nevrijeme nije spriječilo da dođu na koncert Tomislava Bralića i klape Intrade.

Iako je kiša više puta počela padati tijekom koncerta, nekoliko tisuća Vukovaraca i njihovih gostiju puna dva sata pjevali su uglas s klapom njihove najveće hitove, ne mareći što su mokri do kože.


Tomislav Bralić i klapa Intrade izvrsnim koncertom zatvorili su manifestaciju 'Ljeto u Vukovaru 2015.', a u hitovima poput 'Zora bila', 'Croatio iz duše te ljubim', 'Ti si ka pisma' i mnogim drugima, uživao je i gradonačelnik grada Vukovara Ivan Penava.

Zadranima je ovo bio prvi put da su zapjevali u Gradu heroju što im je već neko vrijeme bila velika želja.

Iskoristili su priliku da obiđu grad te su na spomen obilježju na Ovčari zapalili svijeće za žrtve ratnog zločina.

Nakon Vukovara su se Tomislav Bralić i klapa Intrade zaputili u Orašje gdje su u subotu u Aqua centru na bazenima održali koncert povodom otvorenja jubilarnih 20. Dana hrvatskog filma. Organizator festivala, glumac Ivo Gregurević, kazao je da je iznimno zadovoljan samim početkom festivala.

- Koncert je bio izvrstan, bilo je puno ljudi i možemo reći da su Dani hrvatskog filma počeli u pravom tonu - kazao je Gregurević.  

Pred klapom Intrade su ovog tjedna dva velika koncerta. 10. rujna nastupaju u Trogiru u kuli Kamerlengo, a 13. rujna u Zaprešiću na Rujanfestu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?
EVO KAKO SU OSTALI PROŠLI

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?

Hrvatski predstavnici na Eurosongu nisu postigli velike uspjehe u posljednjih nekoliko godina. Posljednji veliki uspjeh za Hrvatsku bio je 1999. godine. Velika su očekivanja od ovogodišnjeg predstavnika Baby Lasagne...

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo
Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni