Show

Komentari 73

Pokojni suprug Sanje Doležal žalio se da češće zaboravlja...

Pokojni suprug Sanje Doležal žalio se da češće zaboravlja...

Teniskom partneru Nenad se nekoliko dana uoči moždanog udara požalio da se čudno osjeća i da gubi pamćenje. Pogreb će biti u srijedu na Sanjin rođendan

Sinu Luki (18) drhtao je glas kad se javio na mamin mobitel. Rajko Dujmić od šoka nije mogao razgovarati.

Njegova supruga Snježana kaže da neutješno plače. Nenada Šarića, koji je preminuo u četvrtak u 15 sati, ispratit će u srijedu na mirogojskom Krematoriju na Sanjin 49. rođendan.

- Njegovo stanje od početka je bilo teško. Bio je u dubokoj komi. Aparatima smo ga održavali na životu, nakon čega je nastupila klinička smrt - kaže ravnatelj karlovačke bolnice Nedjeljko Strikić. U bolnicu je došao i zagrebački neurokirurg Miroslav Vukić koji je pokušao pomoći nesretnom glazbeniku, no bezuspješno.

- Nenin teniski partner Zlatko rekao mi je da mu se krajem travnja bubnjar požalio kako se čudno osjeća i da sve češće zaboravlja - kaže obiteljski prijatelj Alen Islamović.

Kako doznajemo, Sanja i njihova djeca bili su cijelo vrijeme uz supruga i oca u bolnici.

- Sanja se dobro držala. Nije uzimala nikakve sedative. Morala je biti jaka zbog djece - doznajemo iz bolnice.

U priopćenju koje je poslala medijima Sanja je uz njihovu djecu Luku i tri godine mlađu Leu potpisala Lanu i Svena. Lana i Sven su Šarićeva djeca iz prvog braka s frizerkom Astrid, koja s novim odabranikom živi na Novom Zelandu. Sanja je s Nenadom prve dvije godine, kad je došao u bend, bila prijateljica. Tješili su se nakon neuspjelih ljubavnih veza.

- Deset dana nakon što smo shvatili da smo više od prijatelja, živjeli smo skupa - rekla je Sanja.     

Karijeru je započeo kao 16-godišnjak

Nenad Šarić Neno, za prijatelje Brada, karijeru je započeo kao 16-godišnjak u rock bendu Jutarnje zvijezde. Novim fosilima priključio se 1985. On i Sanja vjenčali su se 1994.godine     

Najčitaniji članci