Obavijesti

Show

Komentari 44

Pokos podržavala Severinu, a ona izbrisala njezine komentare

Pokos podržavala Severinu, a ona izbrisala njezine komentare
7

Javno sam joj dala podršku, kao žena ženi. Da je meni netko ostavio takav komentar rekla bih mu: ‘Hvala’. To samo govori o njoj. Kad sam vidjela da briše moje poruke, prestala sam joj pisati, rekla je Vlatka

VIDEO

Očito me Severina ne voli kad je obrisala moje poruke koje sam joj javno napisala na njenom Instagramu, povjerila se Vlatka Pokos (51) bliskom prijatelju. Pjevačica i voditeljica u dva navrata javno je izrazila podršku Severini Vučković (49) na njenoj društvenoj mreži nakon Sevinih objava o bitki za skrbništvo, koji su potom nestali s Instagrama Splićanke.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Seve pošteno proslavila završetak snimanja albuma: 'Naravski, sve uvijek završi s janjetinom' VIDEO

- Javno sam joj dala podršku, kao žena ženi. Da je meni netko ostavio takav komentar rekla bih mu: ‘Hvala’. To samo govori o njoj. Kad sam vidjela da briše moje poruke, prestala sam joj pisati. Nisam joj bila pratitelj, ali ne gledam joj više profil - rekla je Vlatka prijatelju.

SVAĐA NA DORI

Vlatka pak i dalje ne misli ništa loše o Severini. Unatoč tome što je Severina izbrisala njene komentare na Instagramu, pjevačica i voditeljica i dalje ima razumijevanja za Splićanku. Smatra da je Seve pod velikim pritiskom i stresom iako joj nije jasno zašto je pjevačica, kako smatra, ne voli.

Zagreb: Severina u ambijentu Designer Outleta

Seve i Vlatka znaju se od devedesetih, kad je Pokos još pjevala u Srebrnim krilima, no Seve je iznenada prestala pozdravljati Vlatku. Srele su se početkom 2000. u Splitu u jednom restoranu u koji je Severina došla s Andreom Čermak. Andrea je došla do Vlatkina stola i pozdravila je, dok se Severina navodno pravila da je ne poznaje.

Nakon toga Vlatka i Seve imale su i javni okršaj. Pokos je 2006. javno prozvala Severinu zbog pjesme “Moja štikla” s kojom je Splićanka prvo pobijedila na Dori, a potom i predstavljala Hrvatsku na Eurosongu u Ateni.

Vlatka Pokos

- Po mom sudu, uvredljivo je dovoditi u kontekst našu kulturnu baštinu s takvim odurnim, prostim, vulgarnim, glupim tekstom. Osim toga, jako me vrijeđa kad mi netko pod hrvatsku kulturnu baštinu prodaje ‘Moju štiklu’, plus vizualni identitet kakav je imala gospođica umjetnica - rekla je tad Pokos dodavši i da joj se ni inače ne sviđa Severinin glazbeni stil.

- Meni je antipatično sve što ona radi posljednjih godina i ne razumijem zašto radi takvu glazbu, no njoj se uvijek sve oprašta - zaključila je tad Pokos.

SEVE KOPIRALA VLATKU?

Vlatka je pak te godine na Dori nastupala u tirkiznoj Diorovoj haljini u kojoj se nešto prije udala za Dikana Radeljaka na Karibima. Tad se pak ona našla na meti Severine.

Severina mami posudila čupave štikle i fotkala je u svojoj odjeći
Severina mami posudila čupave štikle i fotkala je u svojoj odjeći

- Ja ću se udati u haljini u kojoj nastupam na Dori - provocirala je tad Seve Vlatku.

Pokos joj nije ostala dužna izjavivši: “Mislim da je mnogo prikladnije privući nečiju pozornost lijepom haljinom, nego nekvalitetnim filmskim uratkom”.

Prije nekoliko godina Vlatka je pak, kako smo tad doznali, bila u šoku zbog Severinine nove frizure. Pokos nije mogla vjerovati da ju je splitska pjevačica, kako je smatrala, u potpunosti iskopirala. Severina se tad, rekli su prijatelji Vlatke Pokos, obojila u istu boju kao i ona te napravila iste valove u kosi koji su bili njen zaštitni znak više od 15 godina. Voditeljica je tad prozvala pjevačicu da joj je ukrala boju kose i frizuru. Vlatka, naime, 15 godina fura medenastu boju kose i lokne, a kad je vidjela da je Severina skinula njen look i ukrala njen zaštitni znak, voditeljica nije mogla vjerovati.

Vodice: Koncertom Severine otvoren 11. CMC festival

- Razlika je samo u pet kila umetaka koje ima Seve - rekli su tad prijatelji Vlatke koja se godinama frizirala u zagrebačkom salonu Glamour.

Severina pak ima osobnog frizera koji joj dolazi u njen stan na zagrebačkom Kozjaku. U pravilu nosi ravnu kosu, a fotografijom na kojoj je nosila figarom napravljene uvojke nasmijala je Vlatku koja je njeno kopiranje smatrala komplimentom. Pokos je, dok je živjela u Zagrebu, na frizuru odlazila od dva do tri puta tjedno, a u kosu nikad nije stavila umetke jer su joj smiješni.

Vlatka: S 45 godina trebaš biti na vrhuncu karijere, a ne srozati se na neke gaže za 2000 kuna
Vlatka: S 45 godina trebaš biti na vrhuncu karijere, a ne srozati se na neke gaže za 2000 kuna

- Kad se te javne žene koje su cijele umjetne skinu, ne znam što im ostane. O svemu umjetnome mislim loše. Žalim muškarce koji su s umjetnim ženama - povjerila se Vlatka prijateljici. Iako ju je Severina navodno iskopirala, Vlatki nije padalo na pamet mijenjati frizuru.

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU BOŽIĆNOG KEREKESH SHOWA:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu