Show

Komentari 66

Pokrenuo je 'bojkot' Dore: Sve pjevače molim da se ne prijave

Pokrenuo je 'bojkot' Dore: Sve pjevače molim da se ne prijave

HRT je odlučio kako Kedžo s pjesmom 'Divlji vjetre' neće predstavljati Hrvatsku iduće godine u Rotterdamu, a Damiru sada podršku pružaju brojni kolege...

Tenor Max Hozić (41) objavio je vijest kako Damir Kedžo (33) neće predstavljati Hrvatsku na Euroviziji iduće godine, osim ako ponovno ne pobijedi na Dori te je izrazio nezadovoljstvo takvom odlukom.

- Pozivam sve pjevače da se ne prijave na Doru. Neka se samo Kedžo prijavi. Fer je fer - napisao je Max, a njegovu objavu podijelile su i drugi glazbenici.

POGLEDAJTE VIDEO: Damir Kedžo reagira na pjesme Eurovizije

Pop pjevačica Alex Ognjena (36) istog je mišljenja kao i Max.

- Max Hozić započeo je inicijativu podrške Damiru Kedži kojoj se pridružujem. Pozivam kolege da postupe jednako - napisala je Alex. 

Podsjetimo, HRT je odlučio kako Kedžo s pjesmom 'Divlji vjetre' neće predstavljati Hrvatsku iduće godine u Rotterdamu. Zatim su zvali Kedžu i njegov tim na sastanak na koji se, kako kažu s HRT-a, pjevač nije odazvao, a potom su ga e-mailom obavijestili o odluci.

- Tu odluku su, legitimno, donijeli samostalno, ali mišljenja smo da bi bilo lijepo prema Damiru da smo prije konačne odluke porazgovarali o svim razlozima za i protiv iste. Činjenica je da su nas zvali na žurni sastanak u vrijeme dok smo snimali spot izvan Zagreba, a da prethodna tri mjeseca nismo imali niti jedan sastanak ni razgovor na ovu temu. Činjenica je da su nas na sastanak zvali da nam priopće svoju već donesenu odluku, na čiji ishod ne možemo utjecati - rekli su iz Kedžina tima. 

POGLEDAJTE KAKO JE DAMIR KEDŽO OCIJENIO SVOJE NESUĐENE KONKURENTE: 

Najčitaniji članci