Obavijesti

Show

Komentari 1

Policija intervenirala u domu Billa Cosbyja zbog jazz glazbe

Policija intervenirala u domu Billa Cosbyja zbog jazz glazbe
8

Gospodin Cosby u društvu gospođe Cosby, obitelji i prijatelja uživa u jazz glazbi u čast 81. rođendana. Najmanje četiri policijske patrole su uvijek parkirane ispred kuće, rekao je Cosbyjev glasnogovornik

VIDEO

Policija je u četvrtak 'opkolila' kuću Billa Cosbyja (81) nakon što je primila poziv o glasnoj glazbi. Nakon što su stigli, glazba se utišala. Kako je Bill tada slavio 81. rođendan, očito je glasna, i to jazz glazba, bila povodom rođendanske zabave. Dojavom susjeda na teren su izašle četiri policijske jedinice i 'opkolile' Cosbyjevu kuću.

- Niti jedan policajac nije ušao u imanje, niti jedan policajac nije zatražio da se 'živi' bend na proslavi rođendana utiša ili da zaustave glazbu - rekao je Billov glasnogovornik. Iako se govori da je glumca i komičara ostavila njegova supruga, glasnogovornik je rekao kako je i ona bila na toj zabavi. Šuškalo se da je televizijska producentica Camille Olivia Hanks (74) digla ruke od njihovog braka i odselila.

- Gospodin Cosby sa svojom ženom, gospođom Cosby, obitelji i prijateljima uživali su u prekrasnoj jazz glazbi u čast 81. rođendana gospodina Cosbyja, međutim, najmanje 4 policijska automobila uvijek su parkirane ispred kuće zbog sigurnosnih razloga - komentirao je glasnogovornik.

Bill trenutačno čeka na izricanje presude nakon što je proglašen krivim za tri slučaja seksualnog napada. Pred njim je 30 godina iza rešetaka, deset godina za svaku dokazanu optužbu, kao i mogućnost novčane kazne. New York Post otkrio je u travnju da se Bill mentalno priprema za zatvor.

 

I'm about to go on stage! #SXSW

A post shared by Bill Cosby (@billcosby) on

- Kad me pošalju na to mjesto, želim da budete tamo da kažete moju priču jer se čini da nitko ne sluša, nitko ne želi pravi priču - rekao je Cosby novinarima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu