Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
1 komentara

Policija intervenirala u domu Billa Cosbyja zbog jazz glazbe

Gospodin Cosby u društvu gospođe Cosby, obitelji i prijatelja uživa u jazz glazbi u čast 81. rođendana. Najmanje četiri policijske patrole su uvijek parkirane ispred kuće, rekao je Cosbyjev glasnogovornik

Foto: Instagram
1 komentara

Policija je u četvrtak 'opkolila' kuću Billa Cosbyja (81) nakon što je primila poziv o glasnoj glazbi. Nakon što su stigli, glazba se utišala. Kako je Bill tada slavio 81. rođendan, očito je glasna, i to jazz glazba, bila povodom rođendanske zabave. Dojavom susjeda na teren su izašle četiri policijske jedinice i 'opkolile' Cosbyjevu kuću.

- Niti jedan policajac nije ušao u imanje, niti jedan policajac nije zatražio da se 'živi' bend na proslavi rođendana utiša ili da zaustave glazbu - rekao je Billov glasnogovornik. Iako se govori da je glumca i komičara ostavila njegova supruga, glasnogovornik je rekao kako je i ona bila na toj zabavi. Šuškalo se da je televizijska producentica Camille Olivia Hanks (74) digla ruke od njihovog braka i odselila.

- Gospodin Cosby sa svojom ženom, gospođom Cosby, obitelji i prijateljima uživali su u prekrasnoj jazz glazbi u čast 81. rođendana gospodina Cosbyja, međutim, najmanje 4 policijska automobila uvijek su parkirane ispred kuće zbog sigurnosnih razloga - komentirao je glasnogovornik.

Bill trenutačno čeka na izricanje presude nakon što je proglašen krivim za tri slučaja seksualnog napada. Pred njim je 30 godina iza rešetaka, deset godina za svaku dokazanu optužbu, kao i mogućnost novčane kazne. New York Post otkrio je u travnju da se Bill mentalno priprema za zatvor.

 

I'm about to go on stage! #SXSW

A post shared by Bill Cosby (@billcosby) on

- Kad me pošalju na to mjesto, želim da budete tamo da kažete moju priču jer se čini da nitko ne sluša, nitko ne želi pravi priču - rekao je Cosby novinarima.

Naši partneri pišu
Message