Obavijesti

Show

Komentari 293

Ubojica manekenke planirao je bijeg, no prijatelj ga je prijavio

Ubojica manekenke planirao je bijeg, no prijatelj ga je prijavio
8

Nakon što je zvjerski mučio i ubio Vladislavu Červenko, Darijan Musić prijatelju je rekao da ju je udario i da se boji da je mrtva. Zatim je htio posuditi novac za bijeg

VIDEO

Bila je lijepa kao lutka. Maštala je o svijetu u kojem nije živjela. Htjela je postati slavna i poznata, a takvu budućnost vidjela je jedino uz čovjeka koji joj je na kraju oduzeo život, a nama iščupao srce iz grudi, rekla je za srpski Kurir Vladislavina ujna. 

Darijana Daču Musića (25) policija je uhitila zbog ubojstva Vladislave Červenko. Zadržat će ga u postaji 48 sati, a zatim odlučiti što dalje. Uhitili su ga u noći na srijedu u okolici Novog Pazara. 

Obitelj ju je molila da ostavi nasilnika

Obitelj ubijene manekenke, čiji sprovod je planiran za četvrtak, očajna je i shrvana gubitkom. Kažu kako uopće ne sumnjaju da ju je Darijan ubio, no nejasno im je zašto se nije odmah prijavio policiji ako je već bio toliko hrabar, nego je pobjegao. 

- Molili smo Vladislavu da ga ostavi. Bili su skupa više od sedam godina i konstantno ju je tukao - dodaje uplakana ujna. 

Teta pokojne manekenke, Mira, koja je Vladislavu odgajala s njenom majkom Aleksandrom kaže da su Darijana često prijavljivali policiji jer je tukao Vladislavu. Tukao ju je i dok mu je dolazila u posjete u zatvor iz kojeg je izašao prije mjesec dana. Tražili su od suda da mu zabrani pristup Vladislavi, no to im nije pošlo za rukom. 

- Toliko se trudila oko njega, a stalno nam je dolazila uplakana i pretučena. Ubijao je Boga u njoj - kroz suze govori teta. 

Polomio joj rebra, prsni koš, oštetio jetru i bubrege, gasio cigarete na njoj...

- Njeno mrtvo tijelo pronašli su u lokvi krvi u stanu u kojem je živjela s Darijanom. Po brojnim modricama vidjelo se da ju je mučio prije nego ju je ubio. Monstrum je gasio cigarete na njoj, a onda ju je tukao toliko da joj je polomio rebra, prsni koš, prste i oštetio joj jetru i bubrege. Jedino joj lice nije dirao - otkrila je za Kurir prijateljica preminule. 

Susjedi nisu reagirali na Vladislavino plakanje i zapomaganje jer su već navikli na njene stalne svađe s Darijanom. Štoviše, tvrde da nisu uopće ništa čuli. 

Od prijatelja htio posuditi novac za bijeg

Ubojicu je policiji prijavio prijatelj od kojeg je u ponedjeljak htio posuditi novac koji mu je, kako je rekao, trebao da pobjegne iz Srbije. Prijatelju je rekao da je udario Vladislavu i da se boji da je mrtva. Odmah nakon primljenog poziva policija je otišla do stana u Fruškogorskoj ulici u novosadskom naselju Liman koji je Darijan nasljedio od oca nakon njegova samoubojstva.

- Bilo je jezivo. Odavno nismo vidjeli ovako surov zločin - rekao je jedan od policajaca nakon očevida.

Znao je da je počinio zločin pa se pokušao dokopati snimki s nadzornih kamera u zgradi kako bi ih uništio. Predstavniku stanara lagao je da mu je netko ukrao bicikl i da želi na snimkama vidjeti tko se usudio to učiniti. 

Ubojstvo priznao na Facebooku

Volim je. I tako mrtvu, hladnu i zgrčenu. Voljet ću je zauvijek više od sebe i svega. I ona mene voli i dalje. Mi smo nešto posebno vjerujte mi. Varala me s mnogima kad sam bio u zatvoru i priznala mi je to. To me pogodilo jer ona je moje sve, moje sve. Nisam htio da umre, nije mi to bio cilj - napisao je Darijan Dača Musić (25) na Facebooku. 

Musić je na društvenoj mreži priznao da je ubio 25-godišnju Vladislavu te najavio samoubojstvo. Policiji je na društvenoj mreži poručio da su glupi i da je od prvog dana znao kako će "putovati kod svog anđela" te da ih je samo zaj... par dana. Razljutilo ga je što ga je Vladislava varala i htjela ga je ostaviti na što on nije pristajao. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 293

VIDEO

FOTO Ovo su farmeri koji će u 17. sezoni 'Ljubav je na selu' tražiti ljubav: Stižu i neka poznata lica
NOVA SEZONA

FOTO Ovo su farmeri koji će u 17. sezoni 'Ljubav je na selu' tražiti ljubav: Stižu i neka poznata lica

Osebujni, zanimljivi i šarmantni farmeri u novoj sezoni showa 'Ljubav je na selu' spremni su ispričati svoje životne priče, ljubavna iskustva, planove i želje...

Danijela iz 'Braka na prvu' prije je imala više od 100 kilograma. Evo kako je tada izgledala
'NAMUČILA SAM SE'

Danijela iz 'Braka na prvu' prije je imala više od 100 kilograma. Evo kako je tada izgledala

Iako smo se ludo zabavljali, u sebi sam bila beskrajno tužna, napisala je među ostalim Danijela
Thompsonov tim za 24sata: 'Sin ga je mjesecima nagovarao da se konačno vrati nastupima...'
PJEVAT ĆE U IMOTSKOM

Thompsonov tim za 24sata: 'Sin ga je mjesecima nagovarao da se konačno vrati nastupima...'

Thompson je posljednji put imao koncert 2022. godine. Pjevač se otad povukao iz javnosti i otkazao nastupe kako bi bio uz sina Antu Mihaela. Sad sprema i novi album