Obavijesti

Show

Komentari 16

Polusestra kritizirala Meghan: 'Depresija joj je isprika, laže'

Polusestra kritizirala Meghan: 'Depresija joj je isprika, laže'
5

Strani mediji pišu kako se Meghan i Samantha nisu vidjele od 2008. Samantha je svoju polusestru etiketirala kao 'plitku sponzorušu' te ju je okrivila što je prekinula kontakt s ocem i drugim članovima obitelji

Polusestra Meghan Markle (39), Samantha Markle (56), oglasila se nakon skandaloznog intervjua koji je Meghan s princem Harryjem (36) dala voditeljici Oprah Winfrey (67). Page Six prenosi kako je Samantha komentirala da je u cijelom razgovoru istina totalno ignorirana i izostavljena. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Meghan i Harry 01:24

Meghan je ispričala kako je odgojena kao jedino dijete u svojoj obitelji i da je Samantha uopće ne poznaje. Njezina polusestra tvrdi kako to nije istina, ali kako prema Meghan ne gaji nikakve simpatije. Govori kako joj je depresija bila izgovor da se prema ljudima ponaša poput smeća. 

- Ne znam kako može reći da ju ne poznajem i da je bila jedino dijete. Imamo fotografije snimane tijekom cijelog života. Pa kako me onda ne poznaje - rekla je Samantha u video javljanju za Inside Edition i pokazala njihove zajedničke fotografije, od kojih je jedna snimljena 2008. 

La chaîne CBS va diffuser l’entretien intitulé "Meghan & Harry" entre le prince Harry, Meghan Markle et la présentatrice américaine Oprah Winfrey, qui sera diffusé le 7 mars. Un échange qui promet son lot de révélations explosive.

Meghan pak tvrdi da je Samantha promijenila svoje prezime u Markle tek nakon što je ona počela izlaziti s princem Harryjem, kako bi to pokušala iskoristiti u svoju korist. No Samantha sve negira.

Oglasio se tata Meghan Markle: 'Iznevjerio sam kćer, ali barem nisam plesao gol poput Harryja'
Oglasio se tata Meghan Markle: 'Iznevjerio sam kćer, ali barem nisam plesao gol poput Harryja'

- Bila sam Markle prije nje i čudno mi je što govori da sam prezime promijenila kada je upoznala Harryja. Markle je uvijek bilo moje prezime - rekla je. 

Inače, piše se kako se Meghan i Samantha nisu vidjele od 2008. godine. Samantha je svoju mlađu polusestru etiketirala kao 'plitku sponzorušu' te ju je okrivila što je prekinula kontakt s ocem i drugim članovima obitelji.