Obavijesti

Show

Komentari 29

Pomladio se uz tehnologiju: De Niro igrao ulogu 34-godišnjaka

Pomladio se uz tehnologiju: De Niro igrao ulogu 34-godišnjaka
4

Film je Netflix koštao 160 milijuna dolara, a Joea Pescija vratio iz neslužbene mirovine. Na streaming servisu bit će dostupan od 27. studenog

Foršpan za 'Irac' (The Irishman), dugo iščekivani film Martina Scorsesea (76) ljetos je razveselio sve filmofile, a premijerno je u petak prikazan na Njujorškom filmskom festivalu. 

U gangsterskom filmu prepunom zvijezda, pojavit će se između ostalih i Robert De Niro (76), Al Pacino (79), Joe Pesci (76), Harvey Keitel (80), Bobby Cannavale (49) te Anna Paquin (37), a od 27. studenog može ga se pogledati na Netflixu. 

U filmu je korištena i tehnologija kako bi se glumci 'pomladili' pa tako De Niro glumi Sheerana od njegove 34-e godine, odnosno od 1955., do smrti 2003., u 83-oj godini. Film traje čak 3 sata i 29 minuta, sniman je na 117 različitih lokacija, a budžet mu je iznosio 160 milijuna dolara. Scorsese i De Niro, čija je suradnja započela filmom 'Ulice zla' iz 1973., koji je proslavio obojicu, počeli su planirati filmsku adaptaciju knjige Charlesa Brandta 'I Heard You Paint Houses', prije 12 godina.

- Stvari su se posložile. Nismo mogli dobiti podršku, nije bilo načina, godinama. Nekoliko je produkcijskih kuća odbilo projekt, prije nego što ga je Netflix prihvatio - rekao je Scorsese novinarima u petak nakon premijere filma.

Robert De Niro: Trump je pravi gubitnik bez trunke morala...
Robert De Niro: Trump je pravi gubitnik bez trunke morala...

'Irac' je nadimak Franka Sheerana, čiji je život opisan u knjizi, prema kojoj je izrađen scenarij. Sheerana, koji je navodno ubio više od 25 ljudi po naredbi šefa mafije Russella Bufalina (Joe Pesci), tumači De Niro, dok vozača kamiona i sindikalnog vođu Jimmyja Hoffu glumi Al Pacino. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZANCIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa ...