Obavijesti

Show

Komentari 26

Robert De Niro: Trump je pravi gubitnik bez trunke morala...

Robert De Niro: Trump je pravi gubitnik bez trunke morala...
25

De Niro opet kritizira američkog predsjednika nazvavši ga 'totalnim gubitnikom' i 'gangsterom koji bi to želio biti ali mu ne uspijeva'...

VIDEO

Oskarovac Robert De Niro (75) opet kritizira američkog predsjednika Donalda Trumpa (72), ovaj put nazvavši ga gubitnikom i 'wannabe' gangsterom. Na prošlogodišnjoj dodjeli Tony Awards-a glumac je uzviknuo 'J***š Trumpa' tijekom televizijskog prijenosa uživo. De Niro je već dugo kritičar američkog predsjednika, smatrajući kako Trump nanosi veliku štetu Americi.  

Cast member Robert De Niro waves as he arrives at a photocall for the film "Hands of stone" out of competition at the 69th Cannes Film Festival in Cannes

Glumac je tijekom nastupa u emisiji 'The Late Show with Stephen Colbert' rekao kako je pokušao dati šansu američkom predsjedniku nakon što je pobijedio na izborima, ali da se Donald pokazao pravim gubitnikom bez trunke morala, prenosi The Guardian.

- Ljudi vole priče o odmetnicima, osim što imamo 'wannabe' gangstera u Bijeloj kući ovog trenutka - odgovorio je glumac na pitanje voditelja o tome što misli zašto publika voli gangsterski žanr.

U nastavku je glumac predsjednika nazvao čak i budalom.

- Čak i gangsteri imaju moral i etiku. Imaju kodeks, i znaju da kada nekome date riječ da vaša riječ ima snagu jer je to jedino što imate. Ovaj tip čak i ne zna što to znači - nastavlja De Niro. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:40

Podsjetimo, oskarovac je u siječnju u intervjuu za 'The Guardian' Trumpa nazvao supremacistom, odnosno bijelim rasistom.

- Mislio sam da on kao Njujorčanin razumije različitosti grada, ali on je toliko loš i još gori nego što sam mislio prije. To je sramota. To je loša stvar u ovoj zemlji - izjavio je glumac tom prilikom.

Profimedia

Robert de Niro je tijekom ceremonije dodjele nagrade Tony uzviknuo uvredu protiv američkog predsjednika u televizijskom prijenosu uživo. 

- Reći ću samo jednu stvar. J***š Trumpa! - rekao je glumac tada, pa ponovio psovku. Publika u kojoj su sjedili kazališni glumci, redatelji i producenti to su popratili ovacijama. 

Robert De Niro nije birao riječi: Donald Trump je lažljiva svinja
Robert De Niro nije birao riječi: Donald Trump je lažljiva svinja

De Niro nije objasnio svoj komentar i odmah je prešao na pripremljenu najavu. Televizijska mreža CBS uspjela je cenzurirati De Nirovu psovku u prijenosu uživo koji je pratilo više milijuna gledatelja, no čuli su ga oni u publici i novinari koji su pratili ceremoniju.

Trump je odvojio nešto vremena i tom mu prilikom uzvratio, odnosno uputio poruku putem Tweetera.

- Robert De Niro, individua s jako niskim kvocijentom inteligencije. Primio je previše udaraca u glavu od boksača u filmovima. Gledao sam ga sinoć i vjerujem da je omamljen. Pretpostavljam da ne razumije da je ekonomija na najvišem nivou ikad, kao i zaposlenost, a mnoge tvrtke se oporavljaju i vraćaju u državu. Probudi se! - napisao je Trump na Tweeteru.

De Niro je jedan od najcjenjenijih glumaca svoje generacije osvojivši dva Oscara za svoje nastupe u filmovima 'Kum 2' i 'Razjareni bik. Vraća se gangsterskom žanru u filmu 'The Irishman' na Netflixu, koji će ga ponovno ujediniti s redateljem Martinom Scorseseom.

web

SUĐENO IM JE DA BUDU SAMI: Ovi horoskopski znakovi uopće nemaju sreće u ljubavi 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin