Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
2 komentara

Poniženi Moby (53) odustao je od predstavljanja monografije

Glazbenik je prvo objavom isprike na Instagramu u subotu odgovorio na navalu kritika i ismijavanja nakon što je Portman opisala njihovo prijateljstvo, dok je imala 18 godina, kao "jezivo"

Moby i Natalie Portman
Foto: Instagram
2 komentara

Glazbenik Moby (53), koji je u svojim memoarima tvrdio da je izlazio s glumicom Natalie Portman (37), a koja je te tvrdnje odbacila kao neistinite, čini se da je odlučio povući se iz javnosti.

Sea Shepherd Conservation Society's 40th Anniversary Gala for The Oceans - Los Angeles | Autor: GOTPAP/Press Association/PIXSELL Foto: GOTPAP/Press Association/PIXSELL

Glazbenik je prvo objavom isprike na Instagramu u subotu odgovorio na navalu kritika i ismijavanja nakon što je Portman opisala njihovo prijateljstvo, dok je imala 18 godina, kao "jezivo".

NASTAVAK SAPUNICE Moby se posipa pepelom, ali 'mulja' oko razlike u godinama

A sad se povlači s turneje predstavljanja memoara, objavljeno je na njegovoj internetskoj stranici.

InStyle and Warner Bros. Pictures Golden Globes Party - Los Angeles | Autor: OConnor-GG18/Press Association/PIXSELL Foto: OConnor-GG18/Press Association/PIXSELL

Moby, koji je mnogo stariji od Portman, na Instagramu je napisao da je bilo vrlo neprimjereno što je nije upoznao s činjenicom da je spominje u svojoj knjizi.

Moby i Natalie Portman TKO TU KOGA? Natalie Portman: Nismo hodali, Moby je jedan stari ljigavac...

- Prihvaćam da sam, s obzirom na dinamiku gotovo 14 godina razlike, svakako trebao postupiti mnogo odgovornije i s više poštovanja kad smo se Natalie i ja upoznali prije 20 godina - napisao je.

PROCURILE GOLIŠAVE FOTKE PJEVAČICE: 'Dobivam odvratne komentare, ovo je previše'

Naši partneri pišu
Message