Obavijesti

Show

Komentari 3138

Ponos Ratkajevih: Ustaše će ipak ubiti grofa Ratkaja

Ponos Ratkajevih: Ustaše će ipak ubiti grofa Ratkaja
1

B. Alić neće glumiti u povijesnoj sapunici do kraja. U AVA-i ne žele komentirati radnju serije. Alić, koji više ne kasni na snimanja, završit će u logoru

VIDEO

Božidar Alić najvjerojatnije će ipak napustiti seriju “Ponos Ratkajevih” prije kraja snimanja. Grof Ratkaj trebao bi se prestati pojavljivati oko 130. epizode povijesne sapunice, koja ukupno ima 180 nastavaka. Sad se prikazuje 91. epizoda, a snimljeno ih je oko 125. Grof Ratkaj uskoro bi trebao, poput njegova sina Krste, postati gorljivi ljevičar. Kako doznajemo, završit će u koncentracijskom logoru i ubit će ga ustaše. U produkcijskoj kući AVA nisu htjeli komentirati Alićev prijevremeni odlazak jer to još nije aktualno, a ni on nije bio raspoložen za izjave.
- Pustite me na miru! Tužit ću vas zbog uznemiravanja - uzrujano je rekao Božidar Alić. Ekscentrični glumac nedavno je osvanuo na naslovnicama zbog incidenta s redateljem “Ratkajevih” Brankom Ivandom. Tvrdio je da ga je Ivanda izudarao na setu sapunice, zbog čega je dobio potres mozga.
Ivanda je priznao da ga je udario, ali je istaknuo da je to bio lagani šamar, koji nije rezultirao hematomom na Alićevu oku i potresom mozga, što dokazuju i kadrovi serije snimljeni neposredno nakon okršaja. Iz AVA-e su tad poručili da neće “ubiti” grofa Ratkaja prije vremena.

NAKON INCIDENTA S IVANDOM ALIĆ NE KASNI NA SNIMANJA
Zbog Božidara Alića snimanja “Ponosa Ratkajevih” često su kasnila satima, što je bio i uzrok njegove prošlomjesečne svađe s redateljem Ivandom koja je prerasla u fizički okršaj. Alić, koji ima reputaciju “teškoga karaktera”, osim toga, navodno je znao maltretirati kolege na setu. Njegovo ponašanje znatno se popravilo nakon incidenta s Ivandom i prestao je kasniti na snimanja. Policija još istražuje što se dogodilo tog dana. Svjedoci tvrde da je Alić sam sebe udarao šakom u oko na šanku Stare vure u Kumrovcu.
- Moja stranka i ja sad idemo dati izjavu policiji u Varaždinu. Privatnu tužbu protiv Ivande dignut ćemo nakon kaznenog postupka - rekao je Alićev odvjetnik.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3138
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu