Obavijesti

Show

Komentari 33

Popadić iz 'Boljeg života': Pio sam od mladosti i teško obolio

Popadić iz 'Boljeg života': Pio sam od mladosti i teško obolio
3

Glumac Marko Nikolić borio se s opakom bolešću, a uspio ju je pobijediti, kaže, uz pomoć obitelji, liječnika i snažne volje. Dijagnozu je, otkriva, dobio prije tri godine

VIDEO

Ne bih lažno moralizirao, prestao sam piti i pušiti iz straha od smrti. Kada sam prije tri godine saznao da sam teško bolest, odmah sam ostavio cigarete i alkohol. To je trenutak kada je čovjek spreman učiniti sve samo da ostane žive, rekao je glumac Marko Nikolić (71) kojeg gledatelji najbolje pamte kao Dragišu Popandića zvanog 'Giga Moravac' iz serije 'Bolji život'. 

Bolest je, kaže, pobijedio uz pomoć obitelji, liječnika i snažne volje. Sada mu svakodnevica izgleda potpuno drugačije. 

- Pušio sam od trinaeste, a pio od sedamnaeste. Počeo sam u gimnaziji s vinjakom, kao student prešao na rakiju, a poslije na votku, pa opet na vinjak. Ništa od toga mi sada ne nedostaje - priznao je Nikolić za Espreso.rs.

Cigarete mu se sada, kaže, čak i gade. Jedino mu ljeti nedostaje pivo, ali ga ne popije. 

- Nisam od onih koji mogu da se zadrže samo na jednoj čaši. Da je tako, živio bih 120 godina. Pošto to ne znam, ne pijem uopće - rekao je srpski glumac. 

Popadić je lani rekao da mu je u izlječenju pomogao i kućni ljubimac, pas Nindža. 

- Uvijek kažem da me Nindža izliječio. Ležao sam kod kuće između dvije kemoterapije i on nije skidao pogled s mene, što me dovodilo do očaja jer mi je djelovao kao da se od mene oprašta - kazao je Nikolić te dodao da bi se pas uvijek legao na njega, a glumac bi mu stavio šapu na mjesto na kojem je bolestan.

- Sad ćeš ti mene izliječiti, prenijet ćeš mi svoju pozitivnu energiju i sad ćemo ga ubit. I tako ležimo dok ne zaspim, pa dolazi opet sutra na terapiju, tako sam razmišljao. Poslije kada je sve bilo u redu, rekao sam mu: 'Majstore, pa ti si terapeut! Ti si mene izliječio!' - rekao je glumac. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija