Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
33 komentara

Popadić iz 'Boljeg života': Pio sam od mladosti i teško obolio

Glumac Marko Nikolić borio se s opakom bolešću, a uspio ju je pobijediti, kaže, uz pomoć obitelji, liječnika i snažne volje. Dijagnozu je, otkriva, dobio prije tri godine

Foto: Screenshot Youtube
33 komentara

Ne bih lažno moralizirao, prestao sam piti i pušiti iz straha od smrti. Kada sam prije tri godine saznao da sam teško bolest, odmah sam ostavio cigarete i alkohol. To je trenutak kada je čovjek spreman učiniti sve samo da ostane žive, rekao je glumac Marko Nikolić (71) kojeg gledatelji najbolje pamte kao Dragišu Popandića zvanog 'Giga Moravac' iz serije 'Bolji život'. 

Bolest je, kaže, pobijedio uz pomoć obitelji, liječnika i snažne volje. Sada mu svakodnevica izgleda potpuno drugačije. 

- Pušio sam od trinaeste, a pio od sedamnaeste. Počeo sam u gimnaziji s vinjakom, kao student prešao na rakiju, a poslije na votku, pa opet na vinjak. Ništa od toga mi sada ne nedostaje - priznao je Nikolić za Espreso.rs.

Cigarete mu se sada, kaže, čak i gade. Jedino mu ljeti nedostaje pivo, ali ga ne popije. 

- Nisam od onih koji mogu da se zadrže samo na jednoj čaši. Da je tako, živio bih 120 godina. Pošto to ne znam, ne pijem uopće - rekao je srpski glumac. 

Foto: Screenshot Youtube

Popadić je lani rekao da mu je u izlječenju pomogao i kućni ljubimac, pas Nindža. 

- Uvijek kažem da me Nindža izliječio. Ležao sam kod kuće između dvije kemoterapije i on nije skidao pogled s mene, što me dovodilo do očaja jer mi je djelovao kao da se od mene oprašta - kazao je Nikolić te dodao da bi se pas uvijek legao na njega, a glumac bi mu stavio šapu na mjesto na kojem je bolestan.

- Sad ćeš ti mene izliječiti, prenijet ćeš mi svoju pozitivnu energiju i sad ćemo ga ubit. I tako ležimo dok ne zaspim, pa dolazi opet sutra na terapiju, tako sam razmišljao. Poslije kada je sve bilo u redu, rekao sam mu: 'Majstore, pa ti si terapeut! Ti si mene izliječio!' - rekao je glumac. 

Foto: Instagram/Story.rs Glumac se u ožujku 2017. ponovno susreo s glumačkom postavom kultne serije

Naši partneri pišu
Message