Obavijesti

Show

Komentari 35

Popov pušten kući, kaže da mu je Roko opsovao majku

Popov pušten kući, kaže da mu je Roko opsovao majku
7

Tomislav Popov je izjavio kako je Roko zamahnuo prema njemu i opsovao mu majku. Kaže da je reagirao instinktivno te da Roka nije htio ozlijediti

VIDEO

Istražni sudac Slavko Lozina pustio je boksača Tomislava Popova (20) kući. Priveden je zbog nanošenja teških tjelesnih ozlijeda Roku Karanu (19). Bivši boksač Tomislav je sucu ponovio priču u sukobu zbog očešanog ramena. Kaže da mu je Roko opsovao majku i rukom zamahnuo prema njemu. Pomislio je da ga želi udariti i reagirao refleksno. Roko je nakon udarca pao i udario glavom u tlo. Tomislav se prepao i pobjegao zajedno sa prijateljima. Kaje se zbog nezgode i kaže da mladića nije imao namjeru ozlijediti, već mu je šaka instinktivno poletjela. Bivši boksač ranije je priznao policiji da je udarcem iza uha u utorak navečer nokautirao Roka Karana (19). Sin poznatog pjevača išao je Marmontovom ulicom slušajući glazbu s MP3 playera. U prolazu je ramenom slučajno okrznuo Popova, koji je šetao sa dva prijatelja. Popov se razbjesnio i počeo se verbalno prepucavati s mladićem, a nakon toga ga je udario. Roko je onesviješten ležao na Rivi, a pronašli su ga prolaznici koji su pozvali Hitnu pomoć.
Prvo je bio smješten na psihijatrijski odjel zbog sumnje na konzumaciju droge i alkohola. Poslije je prebačen na odjel neurokirurgije nakon što su mu utvrdili ozlijede glave.
Policija je s Rokom uspjela popričati u petak popodne. Nije im puno pomogao jer pati od privremene amnezije i ne sjeća se ni udarca ni napadača. Obavjesni razovori doveli su do Popova.
- Neugodno sam iznenađen, jer je Tomislav bio marljiv, poslušan i perspektivan boksač - rekao nam je bivši trener Davor Jurić.
Popov je do prije tri godine bio član BK-a Split, za koji je osvojio brončanu medalju na državnom prvenstvu. Nakon toga prestao je trenirati te u klub svrati jednom godišnje. Obitelj Popov nije htjela komentirati njegovo nokautiranje mladog Karana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu