Obavijesti

Show

Komentari 106

Popularna BB obitelj Vasić je na turneji: Uživamo u Zagrebu

Popularna BB obitelj Vasić je na turneji: Uživamo u Zagrebu
6

Domaćin Mače se toliko sprijateljio s obitelji Vasić da će im ostaviti kuću na čuvanje dok je on na službenom putu u Njemačkoj. Vasići planiraju uzvratiti uslugu

VIDEO

Nisam brojao koliko sam novaca potrošio na telefonske pozive dok su Vasići bili u kući Velikog Brata. Cijela obitelj navijala je za njih. Iako nisu pobijedili, pozvao sam ih u Zagreb na odmor i slavlje koje će dugo pamti - rekao je Šefik Hašimović Mače.

Poduzetnik iz zagrebačkog naselja Kozari bok kojeg prijatelji i poznanici od milja zovu Mače svojoj je supruzi za 50. rođendan ispunio sve želje. U obiteljsko dvorište doveo joj je novi Audi A8 i ugostio Vasiće. Popularnoj obitelji platio je putne troškove, dao im na raspolaganje svoju raskošnu kuću u kojoj ima 5 spavaćih soba, saunu i prostran dnevni boravak.

Rade kao poseban dar ženi

Zabavljač Rade slavljenici je zapjevao s trubačima već ujutro.

- Želio sam svojoj ženi darovati nešto posebno, a Vasiće sam pozvao u goste čim je završio show. Bio sam presretan što su prihvatili moj poziv. Odmah smo se sprijateljili - rekao je Meče koji se obogatio baveći se unosnim biznisom sakupljanja neopasnog otpada. Šefik zapošljava 25 radnika kojima uvijek na vrijeme isplaćuje plaće. Stambeno je zbrinuo kćer i sina, pa sad uživa u druženju s prijateljima. On i Rade uvečer odlaze na piće u obližnji kafić, a svako jutro idu na tržnicu.

- Moram otputovati u Njemačku na nekoliko dana, pa će mi Rade čuvati obitelj i kuću - šali se poduzetnik. Vasići su Šefiku i njegovoj obitelji uzvratili poziv pa dvije obitelji planiraju ponovno uskoro boraviti zajedno.

Žao im je što nisu pobijedili

Mika i Giba posjet Zagrebu iskoristili su za sklapanje poslova. Bili su domaćini zabave u zagrebačkom klubu, a tvrde da su s gazdom dogovorili još jedan party njima u čast. Nismo pjevali, ali smo zato bili vladari plesnog podija - rekli su blizanci. 

Kućanica Rada je zadovoljna što je konačno posjetila Zagreb. Druži se s brojnim obožavateljima iz Hrvatske, a rastužila se kad su joj se mnogi od njih požalili da su u finalu željeli glasati za Miku i Gibu, ali iz njima nepoznatog razloga nisu uspjeli.

- Nismo krili da smo došli u show po pare pa nam je žao što ih nismo osvojili - iskreni su Vasići.

Miki i Gibi laska popularnost, a za sebe tvrde da su važne balkanske zvijezde. O poslovima koji im se navodno nude ne žele govoriti pa nije poznato hoće li u Zagrebu otvoriti frizerski salon kako su ranije najavljivali.

Blizanci će biti domaćini novogodišnjeg dočeka u Zagrebu pa ne isključuju mogućnost da se počnu baviti i ugostiteljstvom.

 - Hrvati nam se dive i tretiraju nas kao prave zvijezde. U šali se Giba i ja zovemo Beyonce, a mami kažemo da je poznata kao Lepa Brena - rekao je Mika. 

Sviđaju im se Zagrepčanke

S prijateljima Šefikina sina u Zagrebu tulumarili su do jutra. Komentirali da su Hrvatice zgodne djevojke, ali se nisu zaljubili.

 S domaćinom Hašimovićem povezao ih je bivši sustanar s Košutnjaka Anton Kopajtić (63). On je blagdane proveo u sobici prihvatilišta Crvenog križa u Kosnici.

 I Mirjana Praizović (22) doputovala je u Zagreb te se na društvenim mrežama raspitivala o Vasićima. U metropoli je prošetala centrom grada i počastila se domaćom kobasicom u pecivu. Prolaznice je ispitivala mogu li pojesti onaj broj kobasica koliko su ih primile.

Darko i Tina konačno skupa

U Splitu su se na večeri našli pobjednik natjecanja Darko Petkovski (27) i Tina Šegetin (24) koji su nakon showa odlučili svojoj ljubavi dati šansu. Makedonac je najavio da će Tinu odvesti u rodno Kumanovo gdje je njegova obitelj spremna za važno upoznavanje. Ervin Mujaković (24) prestao se udvarati Barbari (25), ali nakon susreta u Rijeci nastavili su druženje u Splitu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 106
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao