Show

Komentari 2

Popularna pjevačica boluje od anksioznosti: 'Sramila sam se sebe i odbijala govoriti o tome'

Popularna pjevačica boluje od anksioznosti: 'Sramila sam se sebe i odbijala govoriti o tome'

Plakala sam u automobilu i razgovarala s mamom o tome koliko me muči anksioznost i OCD. U hotelskoj sobi čitale smo knjige o ovom poremećaju jer sam očajno trebala utjehu i olakšanje, ispričala je pjevačica

Kubansko-američka pjevačica Camila Cabello u novoj kolumni koji je napisala za Wall Street Journal otkrila je nepoznate detalje o borbi s anksioznošću i opsesivno-kompulzivnim poremećajem.

POGLEDAJTE VIDEO: Beyonce pjeva sa svojom kćerkom

- Plakala sam u automobilu i razgovarala s mamom o tome koliko me muči anksioznost i OCD. U hotelskoj sobi čitale smo knjige o ovom poremećaju jer sam očajno trebala utjehu i olakšanje. Cijelo vrijeme sam doživljavala užasnu, nemilosrdnu tjeskobu zbog koje je sve bilo teško - napisala je pjevačica te nastavila: 

- Sramila sam se svog stanja i odbijala sam pričati o njemu jer sam željela ostaviti dojam snažne žene. Moj život na društvenim mrežama nije moj stvarni život. Iza blještavih nastupa i luksuznog života krila se jedna velika tajna, ali nisam željela da ljudi koji su vjerovali u mene i moje sposobnosti pomisle da sam slaba -  priznala je Camila.

S bolešću se u posljednje vrijeme dobro nosi te kaže da je naučila se nositi s tom napasti. 

- Prije je bila nešto što mi je oduzimalo život i moj humor, kreativnost, radost, povjerenje u samu sebe i druge stvari. Znam da me bolest samo želi zaštititi, ali joj ne dajem puno pažnje. I sigurno joj više ne dopuštam da umjesto mene donosi odluke - zaključila je Camila.

Najčitaniji članci