Obavijesti

Show

Komentari 33

Poseksali su se pred svima umjesto u ispovjedaonici

Poseksali su se pred svima umjesto u ispovjedaonici
7

Nakon što je s Jovanom završila u 'lezbo vatačini', Violeta je ovog puta pronašla muškarca za seks. Nakon masaže bacila se s Karlom na "posao"

VIDEO

Otkako se Karlo Zagorac prije nekoliko dana vratio u srpsku Big Brother kuću, on i Violeta Raleva stalno razgovaraju o tome gdje bi se mogli seksati. Prvo su se dogovarali kako bi to mogli u ispovjedaonici, no onda su zaključili da im mjesto nije bitno nego samo to da se “dobro poje...”. Violeta je cijeli dan ponavljala kako je napaljena jer je “od krvi i mesa”. Karlo je Makedonku počeo masirati. Dirao ju je pola sata. Koliko se i on napalio, svjedoči fotografija njega u gaćama dok je na krevetu masira. Potom su se zavukli ispod pokrivača i počeli se dirati. Sobom su odzvanjali njihovi uzdasi. Ostali su se stanari zgrozili.
Violeta je dosad s Jovanom Pavlović bila u, kako pišu srpski mediji, “lezbo vatačini”. Napaljene, njih su dvije po kući hvatale muškarce. Kako ih nijedan nije htio, zadovoljile su jedna drugu. Nekoliko dana potom natjecale su se koja će prije svršiti. Legle su u krevet i dirale se po intimnim mjestima.
- Tko prvi svrši, dobit će sladoled - vikala je Jovana. Prišla im je jedna ukućanka i zadignula pokrivač kako bi se uvjerila da one zaista masturbiraju. Otkrila je Jovanino međunožje.
- Ovo mi je prvi put da nisam masturbirala toliko dugo. Kad se ne ševim, obavezno to radim svaki dan - rekla je Violeta.



RAZVRATNE SESTRE:ISPOD SUKNJE NIJE NOSILA GAĆE
Sestre Kristina i Violeta Raleva su Makedonke. Kristina je u kuću ušla prije nekoliko dana i već je pokazala međunožje. Ispod suknjice nije nosila gaće i cijelu je večer širila noge. Ljubila se s Manuelom ispod pokrivača.



VOLI SA STRANCIMA, A ON STILIST
Violeta Raleva plesala je u spotu makedonskog pjevača. Kaže da voli “izazov u vidu života s ljudima koje vidi prvi put”. Karlo Zagorac frizer je i stilist. Rastavljen je.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti