Obavijesti

Show

Komentari 88

Ipak obrat: Nives nije dobila Kiklopa, oni lažu i obmanjuju

Ipak obrat: Nives nije dobila Kiklopa, oni lažu i obmanjuju
4

Nives Drpić i njezina izdavačka kuća reagirali su na napise da joj je Sa(n)jam knjige isporučio Kiklopa. Tvrdi da nije zaprimila Kiklopa već da je riječ o pokušaju prevare

VIDEO

Nakon što je Sa(n)jam knjige u Istri objavio da su Nives Celzijus Drpić (32) poštom isporučili statuu Kiklopa, supruga nogometaša Dina Drpića i njezina izdavačka kuća očitovali su se o njihovu činu putem priopćenja za medije.

- Žalosti nas što se ponovno moramo očitovati doslovno na laži i manipulacije gospođe Magdalene Vodopije, direktorice Sajma knjiga u Puli, koja je danas medijima odaslala lažno priopćenje. Moramo ovdje istaknuti da smo već navikli na podvale i samovoljno tumačenje zakona i propisa dotične, no međutim, ovo današnje priopćenje prevršilo je mjeru kako dobrih poslovnih običaja tako i poštovanje zakona Republike Hrvatske - navode u priopćenju.

Tvrde da Nives nije zaprimila Kiklopa niti ikakvu pošiljku ili dokument te da izdavačka kuća Premier Media također nije zaprimila ništa od navedenog.

- Apeliramo na medije i javnost da je ovo još jedan pokušaj manipulacije strane koja je izgubila sudski postupak, a ujedno i skrećemo pažnju nadležnim institucijama da dotični i dalje ne žele izvršiti pravomoćnu sudsku presudu o čemu će naš odvjetnik Srđan Simić izvijestiti Županijski sud u Puli koji je navedenu presudu i donio te zatražiti kaznenu i materijalnu odgovornost kako Magdalene Vodopije kao odgovorne osobe tako i Sajma knjiga kao pravne osobe. Dodatna je laž kako se gospođa Vodopija ni na koji način dosad nije očitovala o Nives Celzijus i sudskoj odluci da joj mora dodijeliti Kiklopa.

Baš jučer dobili smo informaciju, o čemu smo već obavijestili i Ured pulskog gradonačelnika gospodina Borisa Miletića, a medije molimo da i sami potraže odgovor pulskog gradonačelnika na pitanje: Hoće li grad Pula i dalje financirati Sajam knjiga u Puli iz gradskog proračuna ako se pokaže istinitim informacija od gospođe Vodopija da njoj prisilne ovrhe ništa ne znače jer će to sve i tako pokriti sponzorstvom Grada Pule za svoj idući sajam? Znači li to da se novcem poreznih obaveza financira izravno nepoštovanje zakona? Ako je već od ranije poznata njezina izjava da ona „toj ženi naprosto ne može dodijeliti Kiklopa“, ovdje se radi o kršenju zakona, čistoj diskriminaciji i pokušaju prevare - stoji u priopćenju.

O svemu navedenom obaviješten je gradonačelnik, Ministarstvo kulture i Županijski sud u Puli.

Sa(n)jam knjige: Magdalena Vodopija će pred Vrhovnim sudom zatražiti reviziju postupka

Sa(n)jam knjige poslao je u srijedu priopćenje medijima u kojima navode da su Nives poštom poslali Kiklopa nakon što je Županijski sud u Puli odlučio da joj je Sa(n)jam knjige u Istri dužan uručiti književnu nagradu jer je njezina knjiga 'Gola istina' bila najprodavanija 2008. godine.

- Obavještavamo javnost da je slijedom oduke suda gospođi Nives Zeljković putem pošte isporučena/uručena statua Kiklopa. O sadržaju i ispravnosti pošiljke prethodno je sačinjen dokumentirani zapisnik. Nijedan član Udruge Sa(n)jam knjige nije izjavljivao da se odluka suda neće poštovati. Suprotno pisanju novina, predsjednica Udruge Sa(n)jam knjige Magdalena Vodopija o ishodu sudskog postupka službeno ili neslužbeno nije izjavila ništa, osim da će pred Vrhovnim sudom RH zatražiti reviziju postupka. Udruga Sa(n)jam knjige ovim je u cjelini izvršila obvezu proizašlu iz sudske presude - stoji u njihovu priopćenju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 88
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...