Obavijesti

Show

Komentari 16

Poslije talijanskog vjenčanja, Kim i Kanye doputovali u Irsku

Poslije talijanskog vjenčanja, Kim i Kanye doputovali u Irsku
10

U Irsku su stigli u nedjelju, a odsjeli su u Castlemartyr luksuznom resortu s pet zvjezdica. Par je navodno u dvorcu iz 17. stoljeća rezervirao predsjednički apartman

VIDEO

Reality zvijezda i reper nakon subotnjeg vjenčanja u Firenci nisu se s ostatkom obitelji vratili u Los Angeles. Kim Kardashian (33) i Kanye West (36) privatnim zrakoplovom sletjeli su u zračnu luku Cork. Mladenci će navodno u Irskoj provesti svoj medeni mjesec. Kako piše Daily Mail, odsjest će u luksuznom hotelu s pet zvjezdica Castlemartyr, no iz hotela nisu htjeli ništa komentirati. Prema navodima, par je u dvorcu iz 17. stoljeća rezervirao predsjednički apartman. 

Castlemartyr se sastoji od čak četiri restorana, golf terena, ali i deset soba s wellness tretmanima. S Kim i Kanye u Irsku su stigli njihovi tjelohranitelji i asistenti, a svi zajedno će se u petak vratiti u Ameriku. Medeni mjesec će skratiti jer ih za vikend očekuje odlazak na vjenčanje Kanyeovog stilista. 

Irska kao njihovo odredište za medeni mjesec nije sasvim slučajno odabrana, tamo su uživali i Kimina majka Kris (58) te očuh Bruce (64) nakon svog vjenčanja 1991. godine, a 2012. Kanye je svoj 35. rođendan proslavio u Dublinu te je često spominjao da se odlično zabavio. 

Kanye i Kim vjenčali su se u subotu popodne pred 600 gostiju. Starleta je nosila Givenchy vjenčanicu, a njezine sestre, koje su bile djeveruše, također su bile odjevene u bijele haljine. U petak su za sve goste priredili večeru u Versaillesu. 

Khloe se pozdravila s Firencom

Poslije sestrinog vjenčanja Khloe (29) je objavila fotografiju iz Firence. Pozirala je s leđa u haljini koju je nosila na svadbi. 

- I živjeli su sretno do kraja života - napisala je Khloe u potpisu pod fotografiju koju je s obožavateljima podijelila na Instagramu. Khloe i Lamar Odom (34) službeno su i dalje u braku, no reality zvijezda zahtjev za rastavu podnijela je u prosincu 2013. godine. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom
Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'