Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
2 komentara

Posljednja Wolverineova bitka: Ranjena zvijer je najopasnija

U budućnosti 2024. godine, u kojoj su mutanti ubijeni ili u zatočeništvu, Logan i profesor Charles Xavier moraju se pomiriti s nestankom X-Mena i pripremiti za finalnu bitku za slobodu

Foto: Twitter/Screenshot
2 komentara

Kako nam je to već nekoliko godina posve jasno, kraj jedne ere je uskoro ovdje. Glumac koji je glumio Wolverinea, Hugh Jackman, odustaje od lika i kreće u nove projekte, a nama dolazi na filmska platna njegov posljednji rad, film 'Logan'.

Kako je već najavljeno, radnja filma smještena je u budućnost 2024. godine, u kojoj je velik dio mutanata ubijen ili u zatočeništvu. U takvom okrutnom svijetu, Logan i profesor Charles Xavier moraju se pomiriti s nestankom X-Mena, te s korporacijskim tiraninom Nathanielom Essexom koji vodi svijet u propast.

Umoran Logan, bez svojih moći samoregeneracije, brine se za bolesnog i umirućeg Profesora X skrivajući se na meksičkoj granici. No, Loganovi pokušaji da se sakrije od svijeta i svoje ostavštine padaju u vodu kad se pojavi mlada mutantica, djevojčica Laura Kinney, ženski klon Wolverina. Progonjeni tamnim silama, Logan, profesor X i Laura preokrenut će tijek bitke i povijesti.

Wolverinea, pravim imenom Logan, još jednom glumi i glumac koji ga je prvi put utjelovio, Hugh Jackman. U filmu mu se pridružuju Patrick Stewart, Boyd Holbrook, Richard E. Grant, Stephen Merchant te Dafne Keen u ulozi misteriozne djevojčice X-23.

Redatelj filma je James Mangold, koji je režirao i prethodni nastavak sage o besmrtnom superjunaku.

'Logan: Wolverine', u distribuciji Blitza, u domaća kina stiže 02. ožujka.

Tema: FILM

Message