Show

Komentari 19

Posljednje fotografije Douglasa: Obitelj mu je bila najbitnija...

Posljednje fotografije Douglasa: Obitelj mu je bila najbitnija...

Ikona Hollywooda, Kirk Douglas, živio je punim plućima pa je tako još u kolovozu prošle godine kampirao u dvorištu svoje vile, a vrijeme je posebno volio provoditi sa svojom obitelji

Glumac, redatelj i producent Kirk Douglas, čije su uloge obilježile kinematografiju preminuo je u 104. godini života te ostavio veliku tugu u filmskom svijetu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Brojne zvijezde oprostile su se od slavnog glumca na društvenim mrežama, a mnogi su se prisjetili nekih od njegovih posljednjih fotografija.

S obzirom na to da glumac slavi rođendan 9. prosinca, unuk Cameron je jednu od zadnjih fotografija s obiteljskog okupljanja objavio na svojem Instagramu te naglasio koliko je sretan što mu je upravo on djed. 

- Sretan rođendan, djede. Ti si dar svijetu, vodeća svjetlost i izvor inspiracije za mene. Volim te - napisao je tada Cameron na društvenim mrežama. Nekoliko mjeseci prije, Cameron je također objavio još jednu obiteljsku fotografiju. 

Ponosni unuk često je objavljivao fotografije djeda pa smo tako u travnju prošle godine imali prilike vidjeti Kirka kako kampira u dvorištu pokraj bazena na Beverly Hillsu.

Glumačka legenda voljela je uživati u životu tokom kojeg je naglašavao koliko je bitna obitelj. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Najčitaniji članci