Show

Komentari 217

Posljednji Đoletovi sati: Liječnici su mu ugradili pacemaker, borili se i neutješno plakali satima...

Posljednji Đoletovi sati: Liječnici su mu ugradili pacemaker, borili se i neutješno plakali satima...

Ravna linija nije se pomicala. Iako je svima bilo jasno da su ga izgubili, nisu odustajali. Dodavali su i dodavali adrenalin, ali na kraju su morali stati. Plakali su još satima nakon toga, pišu srpski mediji

Kantautor Đorđe Balašević preminuo je petak u 68. godini u Novom Sadu. Balaševića su ranije primili u Infektivnu kliniku Kliničkog centra Vojvodine. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Legendarni glazbenik je, piše Kurir, do četvrtka bio relativno stabilno, a plan liječnika bio je prebacivanje Balaševića na odjel za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici. 

No stanje mu se dodatno pogoršalo uslijed ranijih kroničnih zdravstvenih problema pa je stavljen na respirator. Liječnici su ga dva i pol sata pokušavali vratiti u život. 

- Imao je manje od 50 otkucaja srca u minuti. Liječnici su mu odmah ugradili pacemaker, ali, nažalost, nakon pola sata srce je stalo. Sat i pol vremena pokušavali su ga reanimirati. Radili su elektrošokove, davali su adrenalin, pokušavali ga spasiti i plakali dok su se borili za njegov život… ali spasa nije bilo. Ravna linija nije se pomicala. Iako je svima bilo jasno da su ga izgubili, nisu odustajali. Dodavali su i dodavali adrenalin, ali na kraju su morali stati. Plakali su još satima nakon toga - rekao je izvor za Kurir. 

Kako prenose mediji, posljednje dane Balaševića otkrio je izvor blizak obitelji. Navodno je prije nego što je otišao na intenzivnu njegu tražio čuti svoju najveću ljubav, suprugu Olju

Prethodno se bezuspješno liječio deset dana kod kuće, ali je intenzivna njega bila neophodna.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci