Obavijesti

Show

Komentari 3

Postaje li Scarlett Johansson najbitnija akcijska glumica?

Postaje li Scarlett Johansson najbitnija akcijska glumica?
7

Neki glumci kasnije u karijeri, nakon godina provedenih u jednom žanru, shvate da su stvarno rođeni za akciju. Liam Neeson je takav glumac, je li i Scarlett Johansson akcijska zvijezda?

VIDEO

Otkako je preuzela ulogu agentice Natashe Romanoff odnosno Black Widow, kako joj je superherojsko ime, Scarlett Johansson se pokazala kao jedna od istinski unosnijih glumica današnjice.

Njeni su nastupi voljeni, a gluma koju pokazuje stvarno smeta tek onima koji 'traže dlaku u jajetu'. Johansson je dalje proširila svoj repertoar akcijskih uloga 2014. godine glumom u filmu 'Lucy', u kojem je još jednom pokazala da joj akcijske uloge leže te da bez ikakvog problema odrađuje fizički dio posla.

Glumica se još jednom vraća u akcijsku ulogu, nakon što smo ju prošle godine vidjeli u filmu 'Kapetan Amerika: Građanski rat', s ulogom koja bi definitivno mogla potvrditi da je Johansson i te kako isplativa akcijska glumica te da bez problema privlači publiku u kina.

U pitanju je film 'Duh u oklopu' (već smo ga bili spominjali u par navrata), u kojem Johansson glumi majoricu Kusanagi koja vodi elitnu postrojbu pod nazivom Sektor 9 zaduženu za najopasnije kriminalce.

Pogledajte video

Glavnu ulogu u filmu ima, jasno, Scarlett Johansson, dok ćemo u sporednim ulogama vidjeti slavnog japanskog glumca Takeshija Kitana, francusku glumicu Juliette Binoche, Danac Pilou Asbæk je preuzeo ulogu kiborga Batoua te se pojavljuje i Michael Pitt, kojeg ćemo vidjeti u ulozi negativca.

U kinima ćemo film vidjeti 30. ožujka ove godine, u distribuciji Blitz filma.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode