Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
3 komentara

Postaje li Scarlett Johansson najbitnija akcijska glumica?

Neki glumci kasnije u karijeri, nakon godina provedenih u jednom žanru, shvate da su stvarno rođeni za akciju. Liam Neeson je takav glumac, je li i Scarlett Johansson akcijska zvijezda?

Foto: Twitter/Screenshot

Otkako je preuzela ulogu agentice Natashe Romanoff odnosno Black Widow, kako joj je superherojsko ime, Scarlett Johansson se pokazala kao jedna od istinski unosnijih glumica današnjice.

Njeni su nastupi voljeni, a gluma koju pokazuje stvarno smeta tek onima koji 'traže dlaku u jajetu'. Johansson je dalje proširila svoj repertoar akcijskih uloga 2014. godine glumom u filmu 'Lucy', u kojem je još jednom pokazala da joj akcijske uloge leže te da bez ikakvog problema odrađuje fizički dio posla.

Foto: Twitter/Screenshot2

Glumica se još jednom vraća u akcijsku ulogu, nakon što smo ju prošle godine vidjeli u filmu 'Kapetan Amerika: Građanski rat', s ulogom koja bi definitivno mogla potvrditi da je Johansson i te kako isplativa akcijska glumica te da bez problema privlači publiku u kina.

U pitanju je film 'Duh u oklopu' (već smo ga bili spominjali u par navrata), u kojem Johansson glumi majoricu Kusanagi koja vodi elitnu postrojbu pod nazivom Sektor 9 zaduženu za najopasnije kriminalce.

Pogledajte video

Glavnu ulogu u filmu ima, jasno, Scarlett Johansson, dok ćemo u sporednim ulogama vidjeti slavnog japanskog glumca Takeshija Kitana, francusku glumicu Juliette Binoche, Danac Pilou Asbæk je preuzeo ulogu kiborga Batoua te se pojavljuje i Michael Pitt, kojeg ćemo vidjeti u ulozi negativca.

U kinima ćemo film vidjeti 30. ožujka ove godine, u distribuciji Blitz filma.

Tema: FILM

Message