Obavijesti

Show

Komentari 8

Potpuno su goli: Ove zvijezde skinule su se za svoje spotove

Potpuno su goli: Ove zvijezde skinule su se za svoje spotove
1

Katy Perry je kao od majke rođena ležala u oblaku od šećerne vune dok je provokativna Miley Cyrus pred kamerama jahala divovsku kuglu pa je lizala čekić

VIDEO

Kako bi njihov glazbeni spot bio što upečatljiviji ili pak zbog umjetničkih razloga, mnoge zvijezde skinule su sve sa sebe. Čim je izašao, 'Wrecking Ball' stavljen je na listu jednog od najkontroverznijih spotova svih vremena. Miley Cyrus (24) pred kamerama je gola jahala kuglu i lizala čekić.

'Wrecking Ball'

Za pjesmu iz 2010. godine, Katy Perry (32) je obožavateljima pokazala magičnu zemlju 'Candyforniju'. Pjevačica je ležala u oblaku od šećerne vune potpuno gola.

'California Gurls'

Legendarni spot Lady GaGe (30) 'Marry the Night' ima scenu u kojoj pjevačica uništi stan, tušira se grickalicama i baca se po kadi, a sve to radi bez gornjeg dijela odjeće.

'Marry the Night'

Kada je izašao glazbeni video 'Untitled' D'Angelo (42) je već bio R&B zvijezda. Oni koji ga dotad nisu zamijetili, tek tada su otkrili njegov album 'Voodoo' iz 2010. godine. Glazbenik je s ovom pjesmom ovojio MTV VMA nagradu za spot godine.

'Untitled'

Nakon popularnog albuma 'Jagged Little Pill', Alanis Morissete (42) se opet predstavila publici. Glazbenica je gola šetala ulicama i vozila se gradskim prijevozom. Iako su se mnogi ismijavali, spot 'Thank U' ostat će zapamćen u povijesti glazbe.

'Thank U'

Maroon 5 je izazvao kontraverze izbacivši spot za pjesmu 'Animals' u kojem Adam Levine (37) lovi svoju ženu kao plijen pa pokazuje svoje golo tijelo dok su oboje pokriveni krvlju.

'Animals'

Blink 182 u spotu 'What's My Age Again?' pretrčavali su kroz grad potpuno goli te oduševili mnoge obožavateljice.

'What's My Age Again'

Bivša pjevačica grupe 'Destiny's Child' Kelly Rowland (35) pokazala je besprijekornu figuru u 'Down for Whatever' puštajući svjetlu da pokriva intimne dijelove.

'Down for Whatever'

'Somebody That I Used To Know' postao je veliki hit i 'poharao' top ljestvice. Osim što je bio upečatljiv zbog šarolike pozadine, spot je postao popularan i zbog golog tijela glazbenika Gotyea (36) kojemu se u jednom momentu pridružuje australska kolegica Kimbra (26).

'Somebody That I Used To Know'

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Euforija u Malmöu!  Obožavatelji stigli pred Arenu, a Lasagna ima čak 35 posto šanse za pobjedu
PRATITE UŽIVO

Euforija u Malmöu! Obožavatelji stigli pred Arenu, a Lasagna ima čak 35 posto šanse za pobjedu

Večeras je prva polufinalna večer Eurosonga na kojoj će nastupiti i naš predstavnik Baby Lasagna

VIDEO J.Lo je u prozirnoj haljini istaknula sve svoje atribute! Prekrila je tek strateški dio...
ISKLESANO TIJELO

VIDEO J.Lo je u prozirnoj haljini istaknula sve svoje atribute! Prekrila je tek strateški dio...

Jennifer Lopez je poznata po provokativnim i spektakularnim modnim kombinacijama na Met Gali. Ovaj put uz bujni dekolte istaknula je i svoju isklesanu figuru
Severini i danas sude! Pjevačica je stigla na ročište u Zagrebu...
EKSKLUZIVNE FOTKE

Severini i danas sude! Pjevačica je stigla na ročište u Zagrebu...

Pjevačica je oko 11 sati stigla u pratnji odvjetnika Čede Prodanovića te prijatelja i suradnika Filipa Miletića na Općinski prekršajni sud