Show

Komentari 14

Potvrđeno je: Woody Harrelson glumit će u filmu o Hanu Solou

Potvrđeno je: Woody Harrelson glumit će u filmu o Hanu Solou

Sama činjenica da sada u filmu o mladom Hanu Solou glume ipak malo ozbiljniji glumci, s nekim iskustvom iza sebe, znači i da bismo mogli dobiti i radnju koja nije trivijalna

Woody Harrelson potvrdio je da će se pojaviti u novom filmu iz franšize 'Ratovi zvijezda', onom o avanturama mladog Hana Soloa. Kako se čini, Woody bi trebao glumiti neku vrstu mentora poznatoj protuhi. Redatelji Christopher Miller i Phil Lord i Disney su ovim potezom pokazali da su jako ozbiljni glede ovog filma jer, kao i sa zapošljavanjem Emilie Clarke (Daenerys iz 'Igre prijestolja') nisu zaposlili nebitnog glumca, već su se odlučili glumca koji ipak ima neki renome.

- Oduševljeni smo što možemo raditi s umjetnikom koji je sposoban iskazati toliko dubine i emocija kao što je Woody. I to je sposoban učiniti kroz istu ulogu, što je stvarno jedinstveno. Uz to, izvrstan je igrač ping ponga - izjavili su redatelji Phil Lord i Christopher Miller.

A sama činjenica da su sad u igri malo ozbiljniji glumci s nekim iskustvom iza sebe znači i da bismo bez ikakvog problema mogli dobiti i radnju koja nije trivijalna. Možda bismo mogli saznati nešto više o Hanovim problemima s Jabbom ili o njegovom odnosu s Boba Fettom, a zasigurno bi bilo interesantno kada bi se radnja maknula od uobičajenih par planeta na kojima se sve zbiva.

Uz to, čini se da je potvrđeno i da će Solova priča služiti i kao izvorišna priča za Chewbaccu, što je donekle čudan podatak jer smo mladog Chewbaccu već vidjeli krajem treće epizode 'Ratova zvijezda', koja se odvija prije trenutka kad su se upoznali Solo i Chewy.

Do filma s mladim Hanom Solom ćete se ipak morati strpjeti, jer film u kina stiže tek u prosincu 2018. godine.

Najčitaniji članci