Obavijesti

Show

Komentari 0

Povodom jubilarne sezone u Papayi gostuje 70-ak DJ-eva

Povodom jubilarne sezone u Papayi gostuje 70-ak DJ-eva
4

Novaljski klub u jubilarnoj sezoni posjetiteljima iz cijelog svijeta poklanja najbogatiji program dosad. Dolazak je potvrdio i najbolji DJ svijeta, Armin Van Buuren...

VIDEO

Novaljska Papaya ove godine slavi jubilarnu desetu sezonu. Trideseti najbolji klub svijeta za 2012. godinu prema prestižnom glazbenom magazinu DJ MAG u jubilarnoj sezoni posjetiteljima iz cijelog svijeta poklanja najbogatiji program dosad.

Goste i turiste iz cijelog svijeta ovog će ljeta zabavljati više od 70 vrhunskih DJ-eva na deset festivala. Imat će priliku uživati u glazbeno-scenskom programu i vizualnim i artističkim iznenađenjima.

Dolazak su potvrdili najbolji DJ svijeta, Armin Van Buuren, koji će nastupiti četvrti put zaredom i to u sklopu Papaya Day&Nightfestivala te švedska DJ zvijezda Axwell, član glazbene atrakcije Sweedish House Mafia. Predvodnici nove generacije DJ Hardwell, Nicky Romero, Bingo Players i Thomas Gold dio su ovogodišnjeg spektakla i to po prvi će put. Ponovno dolaze Freemasonsi i The Shapeshiftersi te Sunnery James&Ryan Marciano dok će se engleski DJ Eddie Halliwell prvi put predstaviti hrvatskoj publici.

- Drago mi je da ću se po prvi put predstaviti hrvatskoj publici upravo u klubu Papaya i to na veliki rođendan, njihovu desetu obljetnicu. Čuo sam od svojih kolega sve najbolje o vašem otoku, gostima i nevjerojatnoj energiji. Radujem se tjednim nastupima i pozivam sve zaljubljenike u dobru glazbu da ovo nikako ne propuste - izjavio je Eddie. 

Novaljsku Papayu u proteklim su sezonama posjećivali gosti iz više od 80 zemalja, a ove se godine veliki broj gostiju osobito očekuje iz Velike Britanije. Imat će priliku uživati i u nastupima Michaela Woodsa, Tima Masona i Chris Lakea.

Prvi put u klubu će gostovati talijanski DJ-evi Nari&Milani, Riva Starr i Alex Kenji dok se ponovno očekuje nastup Cristina Marchia i AN21&Max Vangelija. Potvrđen je i dolazak francuskog DJ-a Joachina Garraude i Reboot&Mirko Lokoa.

Po prvi put u Papayu dolazi i australski DJ dvojac TV Rock, a svi ljubitelji trance glazbe moži će uživati u nastupu Cosmic Gatea. Obožavatelje electro glazbe oduševit će nastup Crookersa te najpoznatijeg svjetskog techo DJ-a Marca Carola. Na Hip Hop&R&B Island festivalu očekuje se i prvi dolazak R&B dive Eve.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom
Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'