Show

Komentari 140

Povratak Kristine mandarine: 'Dođite svi na dozu vitamina C'

Povratak Kristine mandarine: 'Dođite svi na dozu vitamina C'

Prodavačica mandarina Kristina Penava poziva sve mandarinoljupce da joj se pridruže na novom štandu ispred poznatog shopping centra...

Zbog brojnih kupaca i slave koju je stekla preko noći, prodavačica mandarina Kristina Penava (20) odlučila je uzeti zasluženi odmor i zamijeniti štandu u Bestovju, zabavom u Beogradu. I dok su brojni kupci bili tužni zbog toga što je prodavačica otišla s radnog mjesta, Penava, koju na društvenim mrežama prati više od 50 tisuća obožavatelja, objavila je kako se vraća na posao. 

POGLEDAJTE VIDEO:

12. i 13. listopada Kristina Penava radit će na štandu ispred zagrebačkog shopping centra, a sve poziva da dođu na 'dnevnu dozu vitamina C'. 

- Dragi moji mandarinoljupci, organiziran je 'Mandarina event' sa početkom u 9 sati u subotu. Pozivamo vas da dođete na dnevnu dozu vitamina C i na zajedničko druženje i slikanje. Očekujemo vas u što većem broju - napisala je Kristina na društvenim mrežama, a i ovaj put je dala do znanja kako se radi o neretvanskim mandarinama koje su prirodne i neprskane. 

Od prve objave u 24sata Kristinu je zapratilo preko 40 tisuća ljudi. Zbog nje je Hrvatskom zavladala 'mandarinska groznica' jer su svima po društvenim mrežama puna usta mandarina.

- Mandarine sam počela prodavati tek prije tjedan dana, kada je počela sezona. Za drugi OPG prodavala sam i lubenice. Valjda sam kupcima zanimljiva jer sam mlada i nova. Mnogi mi kupci ulijeću i pokušavaju me ‘oboriti’. Jedan mi je mladić poklonio čokoladu, a na nju ispisao simpatičnu poruku i svoj broj mobitela. Ma, slađi je on od čokolade - ispričala je najpoznatija prodavačica mandarina.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Najčitaniji članci