Obavijesti

Show

Komentari 57

Povratak: Sanja Doležal vodit će kulinarski show na RTL-u

Povratak: Sanja Doležal vodit će kulinarski show na RTL-u
2

Kao voditeljica talk showa 'Sanja', koji se posljednji put prikazao 2006. godine, dobila je titulu hrvatske Opre Winfrey. Pjevačica Novih Fosila vjeruje da će joj novi angažman biti još uspješniji

VIDEO

Jako sam sretna i veselim se povratku na RTL. Upravo sam na toj televiziji ostvarila svoje najveće televizijske uspjehe. Sigurna sam da će se to ponoviti, rekla je Sanja Doležal (53).

Pjevačica i voditeljica bit će voditeljica nove sezone slastičarsko-natjecateljskog showa 'Tri, dva, jedan - peci!'. Doležal će bodriti natjecatelje te prenositi gledateljima pripremu najfinijih tradicionalnih slastica i omiljenih kolača, koje su radile naše bake. Sanja se jako veseli povratku na televiziju, na kojoj je od 2004. do 2006. godine vodila vlastiti talk show “Sanja”, zbog čega su su je prozvali hrvatskom Oprom Winfrey.

- Poslovno, to mi je bilo najdraže razdoblje u životu. Uvijek se rado ponovno sjetim talk showa ‘Sanja’ - kaže Doležal. U kuhinji, dodaje, odlično se snalazi, kao i njena djeca, Lea i Luka, koja su naslijedila njen kulinarski talent.

- Najbolji cheesecake u životu napravio mi je sin za rođendan prije dvije godine. Palačinke i čokoladni mousse radi moja kći. Imaju potencijala biti dobri kuhari ili slastičari - kaže pjevačica, koja u posljednje vrijeme pozornost privlači i zavidnom linijom. Lani je u dva i pol mjeseca skinula devet kilograma.

- Stavila sam lokot na usta. To je jedino i najefikasnije rješenje. Bio je krajnje vrijeme da smršavim. U posljednjih deset godina, otkad sam se ostavila pušenja, dobila sam 15 kilograma - rekla je Doležal. U slobodno vrijeme igra badminton kako bi održala tjelesnu formu i vitku liniju.

- Moja djeca su oduševljena mojim novim izgledom. Svi me podržavaju - rekla je Sanja, koja i dalje radi na skidanju kilograma.
Kako joj lice pritom ne bi izgubilo na tonusu, krenula je i na tretmane laserskog uklanjana bora kod dr. Nikole Milojevića u estetskoj poliklinici u Zagrebu. Riječ je o tretmanu koji pomlađuje kožu i vraća joj mladenački sjaj skidajući tvrde slojeve kože. Posljednji Sanjin voditeljski angažman bio je na HTV-u u emisiji “Dobro jutro, Hrvatska”.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 57
VIDEO

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'
REALITY SUPRUŽNICI

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'

Iako se Tamara i Filip u početku nisu slagali, brzo su postali prijatelji i jedan od omiljenih parova ove sezone showa 'Brak na prvu'

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti