Obavijesti

Show

Komentari 1

Požalio se na test za koronu pa su ga napali: 'Je*** tvoju bol!'

Požalio se na test za koronu pa su ga napali: 'Je*** tvoju bol!'
6

Da, tampon, kladim se da je bilo teško, odbrusila je manekenka Chrissy Teigen kad je čula da se Mike Pence žalio da je test za korona virus bolan i da mu je bilo neugodno...

VIDEO

Potpredsjenika Sjedinjenih Američkih Država Mike Pence (60) testirao se na korona virus, a nakon toga se požalio na provođenje testa. 

- Test je bio brz, ali ide duboko u sinuse i nije baš ugodno. Ovo je vjerojatno dobra prilika da ponovim: ako nemate simptome, ne trebate se testirati - kaže Mike. Kako opisuje, desetak sekundi su mu tamponom 'čačkali' po nosu i to je opisao kao 'invazivan postupak'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:05

Njegovo kukanje na provođenje testa za korona virus razljutilo je mnoge. Javno su reagirale glumica Sarah Thyre (51) i manekenka Chrissy Teigen (34), supruga Johna Legenda (41). 

- On kuka kako mu je test za koronu bio invazivan. Oprosti, ja sam imala više ruku uguranih u vaginu dok su mi pokušavali izvući jedno prokleto dijete, a ti kukaš oko tampona u nosu koji bi mogao spasiti milijune života. Je*i se - poručila je Thyre. 

Chrissy je, kao i inače, bila eksplicitnija u opisivanju. 

- Vagina mi je bila razderana do anusa dok sam rađala Lunu. Je*eš tvoju bol od tampona. Morali su mi uz krevet staviti vreću za smeće da pokupe krv dok su me šivali, a onda sam morala piškiti s bocom vode kako bi me manje boljelo iduća tri mjeseca. Da, tampon, kladim se da je bilo teško - odbrusila je Chrissy. 

Mike dosad nije odgovorio na njihovo prozivanje. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu