Obavijesti

Show

Komentari 106

Pozirala sa silikonima i novim torbama: 'Veće grudi od glave'

Pozirala sa silikonima i novim torbama: 'Veće grudi od glave'
5

Iako je bila više otkrivena nego pokrivena, Soraja se opasno počela pripremati za hladne zimske dane, pa si je priuštila nove čizmice s krznom

Crnogorska starleta Soraja Vučelić (33) ne prestaje se hvaliti šopingom i vrećicama luksuznog modnog brenda Louis Vuitton.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

U šljokičastoj haljini koja je nalik na kućni ogrtač sjela je u fotelju i pozirala pored novih krpica kojima se počastila. Iako je bila više otkrivena nego pokrivena, Soraja se opasno počela pripremati za hladne zimske dane, pa si je priuštila nove čizmice s krznom, ali i putni kovčeg za destinacije koje planira posjetiti.

Starleta, kojoj su godinama zaštitni znak silikoni, u prvi plan je stavila grudi, a fanovi nisu mogli izdržati bez da to ne prokomentiraju.

- Lijep si šoping obavila, nemamo prigovora na to - napisao joj je pratitelj dok su drugi poručili:

- Bitno da ti je jedna sisa veća od cijele glave. 

Iako su Soraji dugo godina zaštitni znak bili silikoni, šuška se kako je tomu došao kraj. 

- Već sam razgovarala sa svojim doktorom i uskoro bih trebala obaviti preglede i analize. Zasitila sam se silikonskih grudi. To je bila mladost-ludost. Ljudi imaju predrasude kada su u pitanju djevojke sa silikonima. Ne vide naše druge kvalitete jer gledaju samo fizički izgled. Zato se vraćam prirodnom izgledu - rekla je Soraja. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

 

GAZE DRUGE DA BI USPJELI: Ovo je najzločestiji horoskopski znak