Obavijesti

Show

Komentari 4

Poznate dame oduševljene su haljinama nježnih boja

Poznate dame oduševljene su haljinama nježnih boja
1

Modna kuća Vesna SPOSA predstavila je prozračnu i nježnu kolekciju za proljeće/ljeto nazvanu 'Dandelion-maslačak'. Reviji su prisustvovale i brojne poznate dame

VIDEO

Na predstavljanju bile su Lidija Bačić, Sanja Pilić, Uršula Tolj, Ana Gruice, Ana Alavanje Romac, Hana Hadžiavdagić Tabaković i mnoge druge. Prekrasne haljine nosile su i nekadašnje Miss Universe Hrvatske Ivana Mišura i Natalija Prica.

U intimnoj, ekskluzivnoj atmosferi po prvi put u Hrvatskoj svi zaljubljenici u savršene haljine mogli su izbliza pogledati dizajn i materijale s obzirom na to da su manekenke imale vrlo neuobičajenu pistu na više platformi. 

Poznata hrvatska dizajnerica Vesna Pretković je svoju inspiraciju pretvorila u vesele kreacije i kombinacije boja koje privlače svojom vedrinom poput žute, bordo, zlatne, ljubičaste.Svježinu kolekciji posebno daje jarko žuta boja koja je ukomponirana u zavodljivu kolekciju.

Silueta ove sezone je lagana, konkretna i posjeduje prepoznatljivu Vesna SPOSA senzualnu profinjenost i eleganciju, a dizajnerske forme obogaćene su razigranim ručno rađenim detaljima i čipkanim dezenima. Divne manekenke nosile su cipele Karla, Marija Butković i njezin team bili su zaduženi za make-up dok frizure potpisuju stilisti Studia Marcela.

Dizajnerica nam je otkrila kako je žuta idealna za osobe sa stavom, za osobe koje su smjele i samopouzdane, jer privlači poglede i traži pažnju, kao i cijela ova kolekcija koja je simbolično nazvana ''Dandelion' (maslačak). Zaljubljenice u modu, ako ste se prepoznale u opisu i tražite modno osvježenje, vjerujemo kako će Vas noviteti iz Vesna SPOSA ormara oduševiti. 

Odvažna i inspirativna kolekcija vjenčanica koja je također predstavljena na reviji je prozračna i lagana, stvorena da nježno laska mladenkinoj figuri. U kolekciji u kojoj se sve bazira na vintage glamuru, materijali kao čipka i svila su još sofisticiraniji, a posebna je važnost pridodana ručno ukrašenim detaljima, posebice čipkanim  aplikacijama, perju, sedefastim ukrasima te sjajnim perlicama.  

Senzualne kreacije i ove godine će oduševiti pobornice profinjenog i luksuznog stila.

 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda
GLUMICA

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda

Anita Berisha proslavila se ulogom Petre u seriji 'Zabranjena ljubav' koja se počela prikazivati 2004. godine
Severina se javila s aerodroma: 'Ovaj čovjek me stalno prati...'
OBRATILA MU SE

Severina se javila s aerodroma: 'Ovaj čovjek me stalno prati...'

Pjevačica se krila iza sunčanih naočala i svojim pratiteljima pokazala čovjeka koji ju je pratio